Europees (1)
Hollands (2)
Internationaal (2)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
In de buurt:
Dreumel (1)
Driebergen (19)
Meer...41 niet getoond
Buren
Buren biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Europees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Buren? De populaire restaurants in deze maand zijn De Prins, De Pannenkoekenbakker en De Hobbit.
- Restaurant Heerlijk eten en drinken
Valentijns menu - laat u op 14 februari verassen door onze chef met een 5 gangen menu voor €29,- - Restaurant Vis aan de Maas
Korting - 15% korting op de rekening (ex. dranken) als u via IENS reserveert - geldig op wo & do t/m 7 maart - Magnolia
De heerlijke winterse woensdagen - elke woensdag 25% korting op de wijnkaart, de specialiteitenkaart en menu de luxe
Recente meningen van restaurants in Buren
De Prins
Zondagavond 04 december hier met 4 personen gegeten. We hadden al gehoord dat het minder was geworden, maar we hadden hier net na de hernieuwde opening gegeten, en waren toen blij verrast. Het was bijzonder rustig qua gasten, later bleek waarom. De dames van de bediening waren correct, en aardig. De keuken was ronduit slecht. Sterk de indruk dat er niet met verse producten gewerkt...
Slecht 2011-12-05 door Watervrees
De Prins
Op 10 augustus met een vriendin gegeten bij De Prins. Aangenaam verrast door originele kaart, gerechten waren heerlijk, attente service. Medewerkers hadden er zin in ons en de andere gasten een leuke avond te bezorgen en zijn daar in geslaagd. Interieur is grappig uitgewerkt met koninklijke touch. Hier komen we graag nog eens terug!
Uitstekend 2011-08-31 door CuliCulemborg
De Pannenkoekenbakker
Veel keus en erg leuk voor kinderen.
Uitstekend 2011-08-07 door Familie_Alberts
De Pannenkoekenbakker
heerlijke pannekoeken. vriendelijk personeel. je kunt hier ook half van de ene smaak en de andere helft van je pannekoek met een andere smaak bestellen. kinderen kunnen lekker spelen en kunnen via een puntensysteem wat men besteld een cadeautje naar keuze uitkiezen.
Uitstekend 2011-08-05 door nvanveen
De Prins
De te jonge bediening kan nog flink wat leren in gastheerschap. Met een klacht over het eten werd niets gedaan. De kwaliteit van eten viel erg tegen. Vlakke smaken, niet verassend en geen goede prijs-kwaliteit verhouding.
Matig 2011-07-22 door Kerkhoven