Dit zeggen de gasten over restaurants in Bunschoten/Spakenburg
De Mandemaaker
Pretentieloos eten maar goed bereid smaakvol en eetlustopwekkend opgediend.Niks mis met de bereiding. en zeker niet met de zeer voorkomende bediening Naast de simpele maar doordachte inrichting zijn de armaturen aan het plafond van uinemende klasse. De patron laat zich kennen als een zeer gepassioneerd manager die het zijn gasten voornamelijk naar de zin wil maken. Prima restaurant met goed...
Goed 2012-04-04 door Fzegwaard
Grand Cafe Marktzicht
Super leuk concept! Erg enthousiaste bediening, maar het eten werd niet echt vlot opgediend. Daar in tegen heb ik heerlijk gegeten. Kom zeker nog een keertje terug!
Goed 2012-03-31 door Jane-Do
De Postkamer
Je kan hier heerlijk lunchen, wat ze hebben heerlijke broodjes. Een borrel drinken s'avonds is ook erg gezellig, maar voor een diner zal ik niet snel naar de postkamer gaan.
Redelijk 2012-03-02 door allegroetjes123
De Mandemaaker
Als je hier gaat eten kijk je daar de hele week al naar uit. Alles is hier top! Het eten, bediening en sfeer. Culineair eten, maar voor iedereen wat wils. De man kan een lekker stuk vlees krijgen, maar ook heerlijke visgerechten zijn verkrijgbaar.
Uitstekend 2012-03-02 door allegroetjes123
De Mandemaaker
Een heel gezellige avond hier gehad, met uitstekend eten en voortreffelijke wijnen, laat je adviseren door de attente bediening en je zal niet teleurgesteld worden. Een aanrader waar wij zeker weer een keer terugkomen.
Uitstekend 2012-02-29 door jaapjan76
De Mandemaaker
Ook wij hebben laatst uitstekend gegeten in de Mandemaaker. Uitgebreide wijnkaart, en de bediening weet zelfs ook erg veel van de wijnen! Lekker eter, voor een goede prijs en kwaliteit. De Mandemaaker is zeker een aanrader!
Uitstekend 2012-02-15 door Woutersen
De Mandemaaker
Onlangs uitgebreid gegeten, 6 gangen. En het was ronduit heerlijk. Het diner was goed gebalanceerd, niet te grote gerechten, altijd van belang als je zoveel gangen geserveerd krijgt. De wijnlijst is uitgebreid, tip: laat je adviseren en je wordt geweldig verrast: topwijn! De bediening is attent. Fijne plek, lekkere stoelen, ook niet onbelangrijk. Goede ambiance. Hier ga ik zeker terugkomen!...
Uitstekend 2012-01-21 door DavidR
De Mandemaaker
Bijzonder lekker / goed eten voor een eerlijke prijs. Zeer prettige bediening, uitgebreide wijnkaart, sfeervol interieur
Uitstekend 2012-01-19 door jalmwouters
De Mandemaaker
Heerlijk gegeten in 'De Mandemaaker"! Wij gaan er regelmatig eten. De reden: Voortreffelijk eten zonder dat je super opgedoft hoeft te verschijnen. De bediening is attent, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Bovendien hebben ze een uitstekende wijnkaart waar goed advies over gegeven wordt. In het weekend moet je wel reserveren omdat het anders vol zit. Dat zegt eigenlijk genoeg over...
Uitstekend 2012-01-19 door jsien
De Postkamer
slecht slecht slecht ! jammer... peersoneel is kortaf, grof. De gerechten gaan wel maar je moet veel te lang wachten. maar ik verbaas me het meest over het vreselijk slechte personeel.
Slecht 2011-10-08 door noa001
De Postkamer
Met m'n vader wezen eten 2 weken geleden. Zowel de ambiance, het eten, snelheid en bediening is redelijk. Niet veel meer dan dat.
Redelijk 2011-09-22 door jan12
Visrestaurant De Pieterman
Afgelopen week weer erg lekker gegeten. De Pieterman stelt nooit teleur als je opzoek bent naar een lekker visje.
Uitstekend 2011-09-20 door Proever58275
Wijn en Tapaqsbar Papa Miguel
Met zijn vijven heerlijk gegeten. Zeventien verschillende tapas geprobeerd en allemaal lekker (en echt warm (zeg maar heet) bij opdienen). Lamspiesjes, wrap plakjes (weet niet meer wat er in zat), kippepootjes, spare-ribs (niet Spaans, wel heerlijk), slakken, gamba's, gehaktballetjes en ga zo maar door. Zullen zeker terugkeren!
Uitstekend 2011-08-30 door Proever74300
Visrestaurant De Pieterman
Sympathiek visrestaurantje in het hart van Spakenburg. Verse vis is hier wat de klok slaat. Geen opsmuk. Aardige bediening. Leuk adresje om eens naar toe te gaan als je geen zin hebt in koken. Parkeren gratis op het Visrokersplein.
Goed 2011-08-26 door maarten de vries
Visrestaurant De Pieterman
Geweldig, een authentiek pandje, waar alles mogelijk is, heerlijke benaderbare gezellige bediening en een FANTASTISCHE keuken !!!
Uitstekend 2011-07-07 door Zsazsa
Visrestaurant De Pieterman
Toen we zin in vis hadden, vanuit amsterdam maar eens naar Spakenburg gereden. Naast de gebruikelijke dorpsrestaurants, vonden we iets uit de drukte deze plek, beter hadden we het niet kunnen treffen. Toepasselijk interieur en eigenaren die alles onder controle hebben. Rust in de keuken en aan de bar, je voelt ervaring en je bent snel op je gemak. De...
Uitstekend 2010-11-18 door GerardPL
De Postkamer
een gezellige tent waar je een goed hapje kan eten voor een schappelijke prijs
Uitstekend 2010-11-09 door btcompany
De Postkamer
Bijna anderhalf uur zitten wachten op ons eten. Bleek nooit aan de keuken doorgegeven.
Slecht 2010-03-30 door proever8965
Visrestaurant De Pieterman
Dit is nog steeds het beste maar ook zeer voordelige vis restaurant van Nederland. Maar hoe kan het ook anders de patron in de keuken en zijn vrouw helpt je op een super gezellige manier. Voor ons geen probleem om van Laren naar Spakenburg te rijden om echt verse vis te eten.Dit is echt klasse !!!!!!!
Uitstekend 2009-07-11 door steelentenboog
De Mandemaaker
Het is al weer een tijdje geleden dat we bij de Mandemaaker hebben gegeten, maar ik herinner het me nog al te goed!!! Het was heerlijk, mooi samengesteld menu en voortreffelijke wijnen. We moeten vaker richting Bunschoten!
Uitstekend 2009-07-02 door bp
Bunschoten/Spakenburg
Bunschoten/Spakenburg biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Frans en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Bunschoten/Spakenburg? De populaire restaurants in deze maand zijn Grand Cafe Marktzicht, De Mandemaaker en De Postkamer.
“Beste bediening van Bunschoten/Spakenburg”
- 1. De Postkamer
- 8. De Goede Hoek
- 9. Roos & Kornet
- 10. Hong Kong
- De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli