Bunschoten/Spakenburg

Bunschoten/Spakenburg biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Frans en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Bunschoten/Spakenburg? De populaire restaurants in deze maand zijn Grand Cafe Marktzicht, De Mandemaaker en De Postkamer.

Video van een restaurant in en om Bunschoten/Spakenburg

Restaurant video van Lieve

Recente meningen van restaurants in Bunschoten/Spakenburg

De Mandemaaker

Pretentieloos eten maar goed bereid smaakvol en eetlustopwekkend opgediend.Niks mis met de bereiding. en zeker niet met de zeer voorkomende bediening Naast de simpele maar doordachte inrichting zijn de armaturen aan het plafond van uinemende klasse. De patron laat zich kennen als een zeer gepassioneerd manager die het zijn gasten voornamelijk naar de zin wil maken. Prima restaurant met goed...

Goed 2012-04-04 door Fzegwaard

Grand Cafe Marktzicht

Super leuk concept! Erg enthousiaste bediening, maar het eten werd niet echt vlot opgediend. Daar in tegen heb ik heerlijk gegeten. Kom zeker nog een keertje terug!

Goed 2012-03-31 door Jane-Do

De Postkamer

Je kan hier heerlijk lunchen, wat ze hebben heerlijke broodjes. Een borrel drinken s'avonds is ook erg gezellig, maar voor een diner zal ik niet snel naar de postkamer gaan.

Redelijk 2012-03-02 door allegroetjes123

De Mandemaaker

Als je hier gaat eten kijk je daar de hele week al naar uit. Alles is hier top! Het eten, bediening en sfeer. Culineair eten, maar voor iedereen wat wils. De man kan een lekker stuk vlees krijgen, maar ook heerlijke visgerechten zijn verkrijgbaar.

Uitstekend 2012-03-02 door allegroetjes123

De Mandemaaker

Een heel gezellige avond hier gehad, met uitstekend eten en voortreffelijke wijnen, laat je adviseren door de attente bediening en je zal niet teleurgesteld worden. Een aanrader waar wij zeker weer een keer terugkomen.

Uitstekend 2012-02-29 door jaapjan76