Aziatisch (1)
De Veenhoop (1)
Deinum/Leeuwarden (1)
Den Ham (3)
Dokkum (18)
Dokkumer Nieuwe Zijlen (1)
Donkerbroek (1)
Drachten (30)
Drogeham (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Buitenpost
Sorteren op:
Buitenpost
Buitenpost biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Italiaans, Chinees en Bbq, Grill.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Buitenpost? De populaire restaurants in deze maand zijn De Orient, Pizzeria San Marino en China Garden.
- El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart
Recente meningen van restaurants in Buitenpost
China Garden
Echt één van de beste Chinees restaurants waar we hebben gegeten. Vriendelijke bediening, zeer betaalbaar. Aanrader!
Uitstekend 2012-01-17 door Jan_en_Josje
China Garden
Wokken zoals je verwacht maar in een hele mooie inrichting. prachtig nieuw gebouw waar veel ruimte tussen de tafels zit. het geluid is goed gedempt waardoor je geen last hebt van lawaai wanneer het restaurant helemaal vol zit. ruime keuze aan wok ingredienten die snel en vakkundig worden bereid met een zelfgekozen saus. Vooral de biefstukjes die je op de...
Goed 2011-10-20 door Loeky
China Garden
een prachtig nieuw restaurant met schitterende schilderijen aan de muur eten is werkelijk top voor een bijzonder lage prijs... en ruim voldoende hele hartelijke mensen... kortom wij zijn regelmatige bezoekers.
Uitstekend 2011-07-23 door mirjoh
De Orient
We zijn met een groepje van 15 personen gaan dineren voor een prijs van €.95 per persoon. Ongelofelijk wat we allemaal kregen, het was in een woord super. De eigenaar is zeer vriendelijk. je word er echt nog als gast onvangen. Ons advies........gewoon doen.
Uitstekend 2011-06-03 door Anneab
China Garden
Alles wat je van een wokrestaurant verwacht, niet spannend of uitgebreid maar voor elk wat wils. Fris, nieuw gebouw met terras, ideaal voor grotere gezelschappen en niet duur. 28,50 euro voor 2,5 uur onbeperkt eten en drinken.
Goed 2011-06-02 door jacobensuus