Brummen

Brummen biedt 9 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Frans en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Brummen? De populaire restaurants in deze maand zijn Kasteel Engelenburg, Bistro Barones en De Vier Jaargetijden.

Video van een restaurant in en om Brummen

Restaurant video van Elkaar

Recente meningen van restaurants in Brummen

De Vroolijke Frans

Een eetcafe zoals een eetcafe hoort te zijn: Je kunt er gezellig borrelen in een sfeervolle omgeving en het eten is heerlijk. De bediening is goed en flexibel. Daarnaast zijn er regelmatig leuke evenementen.

Uitstekend 2012-01-29 door Essiepessie

Bistro Barones

Met grote verwachtingen op basis van de beoordelingen ons kerstdiner hier gegeten. Klein restaurant en wij konden naast het vlakbij een doorgang opgedekte tafeltje ook nog kiezen voor een hoektafeltje dat was afgezegd. Helaas duurde het wel even voordat die gezellig was opgedekt. De bediening was vriendelijk. We kozen voor het kerstmenu tegen een wel heel billijke prijs van 39,90...

Redelijk 2012-01-08 door AnneliesB

De Vroolijke Frans

Reeds verschillende keren waren wij te gast in de Vroolijke Frans te Brummen. In een sfeervolle ambiance hebben we genoten van de tongstrelende gerechten. Prijs en kwaliteit verhouding was ons inziens prima, maar ook de hoeveelheden ruimschoots voldoende. We hopen deze uitspanning nog vaak te bezoeken voor een lekker etentje of een goed glas wijn na een mooie wandeling.

Uitstekend 2012-01-07 door Adrien

Kasteel Engelenburg

Het viergangen wildmenu gegeten tegen een zeer redelijke prijs voor een restaurant met zo'n ambiance. Het was in 1 woord heerlijk met als klapstuk een wel heel verrukkelijke hertenrug filet. En laat de wijnkeuze maar over aan de obers: wat komen er toch een prachtige wijnen uit Zuid-Afrika. Een echte aanrader dus.

Uitstekend 2011-12-09 door Proever50426

Kasteel Engelenburg

Op donderdag 29 september hebben we hier allebei een menu Engelenburg gegeten. Ik vroeg of het mogelijk was het hoofdgerecht te vervangen door iets anders omdat ik niet zo van rood vlees houd. Het was geen probleem. Ook had ik een half wijnarrangement. De amuse was niet fantasierijk.Het voorgerecht zalm en tonijn zag er goed uit en was redelijk op...

Slecht 2011-11-06 door kasteel