Dit zeggen de gasten over restaurants in Bruchem

Landgoed Groenhoven

Werkelijk een heerlijke avond gehad op dit mooie plekje in de Dommelerwaard. Het 4 gangen menu was qua smaak zeer goed. Ook de presentatie en de bediening was op hoog niveau. De gastvrouw wist perfect uit te leggen wat we op ons bord hadden en ook het wijnarrangement past ons perfect. Een plek waar we zeker nog eens terug zullen...

Uitstekend 2012-03-05 door Jude

Landgoed Groenhoven

Wat een fantastische lokatie en een bijzonder smakelijk eten. En de bediening? Super!

Uitstekend 2012-02-07 door vdstelt

Landgoed Groenhoven

Heerlijk gegeten met vrienden op Landgoed Groenhoven. Een heerlijk 5-gangen diner; gevarieerd, verrassend en mooi in balans. Een bijpassend wijnarrangement maakte het geheel af. Detail: voor de chauffeur is er een aangepast wijnarrangement: het bob-arrangement. Wel de wijnen, maar in beperkte hoeveelheid. Klasse!

Uitstekend 2012-02-07 door harro1

Landgoed Groenhoven

Afgelopen zaterdag (4 februari) wezen eten op landgoed groenhoven. Niets meer dan lof over het eten en wat een enthousiast team staat daar. Ze leggen alles goed en duidelijk uit. Zelfs de eigenaresse verteld je over de geschiedenis van het pand. kortom hebben wij een leuke avond gehad en zeker voor herhaling vatbaar.

Uitstekend 2012-02-07 door Schellekens1982

Landgoed Groenhoven

Top Locatie in de Bommelerwaard naarbij Utrecht. Mooie plek, goed ontvangen zeer goede service en eten. Een echte aanrader!!!!

Uitstekend 2011-10-14 door Houwelingen

De Lucht Eetalage

Regelmatig wordt de dit wegrestaurant aangedaan voor een korte stop. In het algemeen hebben we geen opmerkingen. Behalve de laatste keer toen bleek dat de koffie (ik drink deze zwart) erg slap was. Het bleek dat de koffie op deze wijze uit alle apparaten komt. op deze wijze besparen is voor een reden om hier geen koffie meer te nuttigen.

Redelijk 2011-10-10 door jvdl999

Bruchem

Bruchem biedt 2 restaurants.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Bruchem”

Video van een restaurant in en om Bruchem

Restaurant video van Woo-Ping