Restaurants in Bruchem
De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Bruchem. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar
op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Bruchem. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!
Bruchem
Bruchem biedt 2 restaurants.
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli
Recente meningen van restaurants in Bruchem
Landgoed Groenhoven
Werkelijk een heerlijke avond gehad op dit mooie plekje in de Dommelerwaard. Het 4 gangen menu was qua smaak zeer goed. Ook de presentatie en de bediening was op hoog niveau. De gastvrouw wist perfect uit te leggen wat we op ons bord hadden en ook het wijnarrangement past ons perfect. Een plek waar we zeker nog eens terug zullen...
Uitstekend 2012-03-05 door Jude
Landgoed Groenhoven
Wat een fantastische lokatie en een bijzonder smakelijk eten. En de bediening? Super!
Uitstekend 2012-02-07 door vdstelt
Landgoed Groenhoven
Heerlijk gegeten met vrienden op Landgoed Groenhoven. Een heerlijk 5-gangen diner; gevarieerd, verrassend en mooi in balans. Een bijpassend wijnarrangement maakte het geheel af. Detail: voor de chauffeur is er een aangepast wijnarrangement: het bob-arrangement. Wel de wijnen, maar in beperkte hoeveelheid. Klasse!
Uitstekend 2012-02-07 door harro1
Landgoed Groenhoven
Afgelopen zaterdag (4 februari) wezen eten op landgoed groenhoven. Niets meer dan lof over het eten en wat een enthousiast team staat daar. Ze leggen alles goed en duidelijk uit. Zelfs de eigenaresse verteld je over de geschiedenis van het pand. kortom hebben wij een leuke avond gehad en zeker voor herhaling vatbaar.
Uitstekend 2012-02-07 door Schellekens1982
Landgoed Groenhoven
Top Locatie in de Bommelerwaard naarbij Utrecht. Mooie plek, goed ontvangen zeer goede service en eten. Een echte aanrader!!!!
Uitstekend 2011-10-14 door Houwelingen