Broek In Waterland

Broek In Waterland biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Pannenkoeken / Poffertjes en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Broek In Waterland? De populaire restaurants in deze maand zijn De Witte Swaen, Cafe Lunchroom Broeck en De Drie Noten.

refresh Top 10

“Lekker eten in Broek In Waterland”

1. 1. De Witte Swaen
  2. 2. De Drie Noten
  3. 3. Cafe Lunchroom Broeck
  4. 4. de Koude Hap

Video van een restaurant in en om Broek In Waterland

Restaurant video van Open

Recente meningen van restaurants in Broek In Waterland

De Drie Noten

Precies wat je verwacht van een eetcafe in het mooiste dorp van Waterland. eerlijke biefstuk, smakelijke kip Madras en vooral een goede wijnkeuze. Zo zorgt eenvoud voor een aangename avond buitenshuis.

Uitstekend 2011-10-20 door rhermans

De Witte Swaen

Ze moeten een slechte dag gehad hebben daar bij De Witte Swaen. Maandag 15 augustus 2011, 15.30 uur. Na kwartier wachten - geen personeel te zien op terras - binnen bestelling gedaan. Twee kinderijsjes, pilsje, cappuccino. IJsjes kwamen een keer, één viel op de grond, want tafelblad zat niet goed vastgeschroefd aan onderstel, niet te verhelpen met bierviltjes dus. Flats....

Matig 2011-08-15 door gjms

De Witte Swaen

De appel op de pannenkoek had totaal geen smaak - verder wel correcte bediening en ze doen hun best.

Redelijk 2011-03-07 door Dick Bronk

De Witte Swaen

Regelmatig gegeten, dit met partner en grote groepen. Altijd met tevredenheid gegeten. Een grote kaart met heerlijke pannenkoeken. Prijzen zijn niet te, maar ik vind het er ook niet goedkoop. In de zomer kun je er zitten op het terras, als is het buitenmeubilair iet wat verouderd. Ik kom hier zeker vaker. Tip, reserveren. Vooral in de zomertijd is het...

Uitstekend 2010-12-20 door deksel

De Witte Swaen

Vanavond een heerlijke pannenkoek gegeten. De pannenkoek was erg goed belegd en heerlijk van smaak. Erg aardige bediening, vooral het meisje met lang donker haar.

Goed 2010-12-10 door Nans73