Restaurants in Breukeleveen
De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Breukeleveen. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar
op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Breukeleveen. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!
Breukeleveen
Breukeleveen biedt 1 restaurants.
- Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag
Recente meningen van restaurants in Breukeleveen
De Veenhoeve
Weer heerlijk gegeten van de nieuwe kaart. Altijd een feestje met prachtig gekookte gerechten, het voorgerecht van bloedwordt en eendelever is een absolute aanrader. We komen hier ook vanwege het uitstekende vegetarische eten, van de kaart of buiten de kaart om komt er altijd weer iets moois vegetarisch op tafel
Uitstekend 2011-10-30 door markherman
De Veenhoeve
De Veenhoeve is na een lange verbouwing weer open. Niuewe chef, nieuw interieur. De ambiance is wel veranderd. Nu modern Franse brasserie stijl. Het eten is verrassender geworden. Vroeger kwamen wij voor het terras. Nu voor de verrassende gerechten van de chef. Wij houden van schaaldieren. Appie, de chefkok, ook! De prijs? Niet duurder dan ergens anders. De Veenhoeve is veel...
Uitstekend 2011-09-23 door Proever31072
De Veenhoeve
Afgelopen weekend weer bij De Veenhoeve geweest. Na een grondige verbouwing zijn ze weer open. We hebben echt heerlijk gegeten, een vier gangen menu. Vooraf, gemarineerde rode biet, gamba's, granny smith en baby spinazie. Daarna een voortreffelijke cous cous met verse doperwten, zeebaaars, salsa tomaat en Pernodsaus. Hoofdgerecht, kabeljauw, saffraanrisotto, groene asperge, venkel en paprikasaus. Nagerecht was echt een surprise, limoenpanna cotta met gemarineerde aarbei, champagnesorbet...
Uitstekend 2011-07-04 door dahliah