Breugel

Breugel biedt 2 restaurants.

refresh Top 10

“Lekkerste pizza van Breugel”

Video van een restaurant in en om Breugel

Restaurant video van Ono

Recente meningen van restaurants in Breugel

De Gertruda Hoeve

Het Carte Blanche (5 gangen) - menu was inderdaad een verrassing. Foie gras, kalfsbrood, half kreeftje, snoekbaars, zeebaars en een bijzonder kaasplankje naar keuze van de wagen plus een heerlijk wijnarrangementje. Eén minpuntje: de lampen hangen voor wat langere personen te laag ! Maar verder; een topavond verzorgd door een echtpaar dat weet wat culinaire geneugten en Brabantse gastvrijheid inhouden !!

Uitstekend 2008-02-24 door Proever69336

De Gertruda Hoeve

Ik maakte Evert vandaag mee kokend in het open veld (!) bij Kasteel Croy nabij Helmond. Uiterst gedreven de heerlijkste hapjes met vergeten groenten onder campingomstandigheden! O.a. Crostini van speltbrood met auberginekaviaar en chips van pastinaak, en gefrituurde salie. Grote klasse! Hij had zelfs stralend weer bereid! Maakt mij heel nieuwsgierig om hem in zijn eigen keuken te proeven...

Uitstekend 2007-09-30 door Proever48105

De Gertruda Hoeve

Vriendelijke bediening; sfeervol restaurant (boerderij) met prettige ruimte voor aperatief met fijne bar (van zitten in de serre moet je houden) , heel lekker, gevarieerd eten (aan de klassieke kant). Goede redelijk betaalbare wijn op de kaart, met weinig halfjes.

Uitstekend 2004-04-10 door Proever17094