Nieuwe recensies in Boxmeer

Azie

9 april 2013

In het verleden weleens meer in deze zaak gegeten, maar deze keer had ik duidelijk het gevoel dat er een andere eigenaar en personeel was.

De zaak is standaard jaren '60 chinees ingericht, ronde ramen, lampionnen en dicht op elkaar staande tafels, niet meer van deze tijd dus. De bediening, hoewel jong, spreekt slecht Nederlands en loop te bedienen in wat er uit ziet als hun 'normale' vrijetijdskleding. Men is vriendelijk maar ook niet meer dan dat.

Opvallend genoeg is de menukaart (Indisch/Chinees/Thaïs) goedverzorgd maar niet echt origineel.

De gerechten zijn ruim, maar zelfs ik als 'leek', merk dat dit niet de kwaliteit van het eten is dat uit een standaard Chinese keuken hoort te komen, te vet, onverzorgd en niet goed op smaak.

Jammer, dit was een acceptabel adresje maar ik ga mijn geld voortaan maar doneren bij een ander Chinees restaurant, dat wel een beetje met de tijd mee gaat.

Gegeten op: 6 april 2013.

Hotel-restaurant Riche

10 februari 2013

Een aantal dagen hier mogen verblijven.En dan is een uitgebreide en gevarieerde kaart een groot pluspunt. De service was echt subliem, de standaard bijgeleverd puntzakken frites heerlijk en de rode huiswijn (een argentijnse malbec) per glas voortreffelijk.
Doe 1 ding niet: op die hoge barkrukken aan die hoge tafels gaan eten! Wij snapten niet waarom ze deze onhandige voorziening hebben; vraag om een gewone tafel. Het eten: voorgerechten van redelijk (huisgemaakte pate met noten) via goed (mooie hertencarpaccio, maar helaas wat koud) tot een echt heerlijke kalfswang. Hoofdgerechten varieerden van goed (de boerderijeend filet met teryakkisaus en ook de gegrilde biefstuk) tot zeer goed (de hertenbiefstuk). De laatste avond dus gekozen voor mijn toppertjes: kalfswang vooraf en daarna de hertenbiefstuk. Van mijn tafelgenoten weet ik dat o.a. de tonijn, de pompoensoep en de wildzwijnmedaillons ook prima tot zeer goed waren. En de witte wijn ook. Kortom, when in Boxmeer, have dinner in Riche.

Gegeten op: 4 februari 2013.
heinb
heinb
Expertproever

't Drummerke

21 januari 2013

De inrichting van 't Drummerke ziet er wat gedateerd uit. De bediening is echter vriendelijk, keurig en attent.

Het eten is duidelijk boven gemiddeld van kwaliteit, keurig beperkte menukaart, met wat klassieker en ook wat verrassingen. Ruime garnituren en alles goed op smaak.

Aanbevolen

Gegeten op: 19 januari 2013.

De Bock

9 augustus 2012

Lekker restaurant om met vrienden te gaan eten. Ik heb zelf gekozen voor het Maanmenu wat erg goed was. De varkenshaas was perfect gebakken! Onze ober Leon heeft de avond goed verzorgt! Ook een hele leuke plek om eens te borrelen.

Gegeten op: 20 juli 2012.

Brasserie Zuss

7 juli 2012

Op het moment aan het verbouwen dus decor niet echt geweldig, zeer vriendelijke en leuke bediening met een enorme know how, jammer dat de keuken daarver bij achter blijft qua kaart, erg beperkt en weinig keuze, maar ook qua eten, van de paar dingen die ze serveren is het niet eens erg smakelijk, jammer want heeft meer potentie. wel kindvriendelijk met speelhoek. prijs kwaliteit - te duur voor wat je krijgt, ook de dranken bijna Amsterdamse (leidseplein) achtige prijzen

Rpdl
Rpdl
Fijnproever

Grand Cafe De Douairiere

18 mei 2012

Het eten was heerlijk! Complimenten aan de kok, maar de bediening daarentegen was behoorlijk onder de maat. We zaten al een kwartier te wachten tot we zelf maar aan de bar wat drinken en de kaart gingen vragen. Daarna duurde het nog 10 minuten (we hadden al 10 minuten de kaart dicht naast ons liggen) voordat ze kwamen vragen wat we wilden eten. Na het eten kwamen ze óók al niet toen we de rekening wilden vragen. Erg slecht personeel, heel jammer. Volgende keer gaan we ergens anders eten.

mille
mille

New Lotus

23 februari 2012

Soms staan er bij het Chinese buffet veel oude gerechten en soms ook te koud.
Zou zeker verbeterd kunnen worden.
Qua prijs gaat het wel.

freekio1946
freekio1946
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Grand Cafe De Douairiere

23 november 2011

Het is een sfeervol en een uitstekend grand café.
Goed eten en gezelleg zitten.

hwwillems
hwwillems

Vriendschap, De

20 oktober 2011

Heerlijk eten, vers en originele combinaties. Goed van kwaliteit en zeer schappelijk van prijs, een echte aanrader!!

Hkissels
Hkissels

Vriendschap, De

4 juli 2011

We werden enige tijd afgeschrokken door het naastgelegen cafetaria wat van dezelfde uitbater is. Geheel onterecht blijkt. Kleine zaak die duidelijk boven het standaard eetcafé uitstijgt. Informele bediening. Één minpuntje, De zit/tafelruimte is allemaal een beetje krap, maar dat moet je dan op de koop toenemen voor het vriendelijke prijsniveau.