Brasserie (4)
Gemert (11)
Gennep (7)
Meer...41 niet getoond
Boxmeer
Boxmeer biedt 18 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Brasserie.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Boxmeer? De populaire restaurants in deze maand zijn De Proeftuin, 't Heertje en Grand Cafe De Douairiere.
“De lekkerste Thaise restaurants van Boxmeer”
- Rokkaa
Menu - 4-gangen diner + fles huiswijn voor €33,50 p.p vanaf 4 personen - geldig van maandag t/m donderdag - Het Geheim van Wieringen
Betaalbaar dineren na dure decembermaand - in januari & februari 5 gangen Geheim menu voor €25,- / 6 gangen voor €35, - Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-
Recente meningen van restaurants in Boxmeer
Grand Cafe De Douairiere
Het is een sfeervol en een uitstekend grand café. Goed eten en gezelleg zitten.
Goed 2011-11-23 door hwwillems
Vriendschap, De
Heerlijk eten, vers en originele combinaties. Goed van kwaliteit en zeer schappelijk van prijs, een echte aanrader!!
Uitstekend 2011-10-20 door Hkissels
Vriendschap, De
We werden enige tijd afgeschrokken door het naastgelegen cafetaria wat van dezelfde uitbater is. Geheel onterecht blijkt. Kleine zaak die duidelijk boven het standaard eetcafé uitstijgt. Informele bediening. Één minpuntje, De zit/tafelruimte is allemaal een beetje krap, maar dat moet je dan op de koop toenemen voor het vriendelijke prijsniveau.
Uitstekend 2011-07-04 door J_Binnendijk
De Proeftuin
Afgelopen week genoten van de prachtige keuken van restaurant de Proeftuin. Wij verbleven in het bijbehorende hotel, Klooster Elsendael. Ons werd een 4-gangen verassingsmenu geserveerd. Het voorgerecht bestond uit zoet/zure venkel en pompoen met zacht gegaarde kreeft en baby coquille. Het tussengerecht was kwartel met verse truffelschaafsel. Als hoofdgerecht genoten wij van Limburgse asperges met Belgisch blauw rund. Tot slot...
Uitstekend 2011-05-10 door Marinde_Huiskens
De Proeftuin
Geweldig lekker gegeten, wijn en spijs prima op elkaar afgestemd! Bij aankomst werden wij keurig ontvangen. De jassen werden aangenomen, er werd naar dieetwensen gevraagd en daar werd goed rekening mee gehouden. Fijne bediening, heel gastvrij.
Uitstekend 2011-03-31 door Anke05