Bosschenhoofd

Bosschenhoofd biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Wereldkeuken.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Bosschenhoofd? De populaire restaurants in deze maand zijn Cafe-Eeterij Stroop, Restaurant de Haard en De Cockpit.

refresh Top 10

“Nieuwste aanwinsten in Bosschenhoofd”

1. 1. Cafe-Eeterij Stroop
  2. 2. De Cockpit
  3. 3. De Reiskoffer
  4. 4. Restaurant de Haard

Video van een restaurant in en om Bosschenhoofd

Restaurant video van La Galleria

Recente meningen van restaurants in Bosschenhoofd

Cafe-Eeterij Stroop

Het was er druk en daardoor was de bediening pover en traag. Daarnaast was het eten het matig. Ze proberen wel maar het is het resultaat het net niet. Het vlees te doorbakken, te weining saus, weinig groente.

Matig 2012-05-06 door frieslander

Restaurant de Haard

Restaurant de Haard was altijd al mijn favourit. Zo jammer dat we destijds vernamen dat juist dit restaurant zijn deuren moest sluiten. En o zo blij waren we toen het weer heropend werd. Jawel, de sfeer is er nog altijd even goed, met een nieuw tintje aan het interieur en het sanitair en centrale verwarming wat de zaak zeker ten...

Uitstekend 2012-03-15 door Bloemetje1970

Cafe-Eeterij Stroop

Wij hebben hier prima gegeten voor een schappelijke prijs. De sfeer is prettig, ongedwongen. Tijdens ons bezoek was er een verjaardagsetentje van groepje tienermeisjes, er zaten gezinnen en aan de bar dronken mannen een biertje. Het was druk, maar de bediening vlot en vriendelijk en het eten gewoon lekker.

Goed 2012-01-07 door joseuitB

Cafe-Eeterij Stroop

Gezellig familie-cafe met vriendelijk personeel en ontspannen ambiance. ruim voldoende porties, Keuken behoeft iets meer finesse, maar is prima voor familiale bijeenkomsten en een gemoedelijke avond

Goed 2011-09-24 door Monsalut

Restaurant de Haard

Weer heerlijk genoten van het heerlijke eten, prettige bediening en de ambiance. Het restaurant is nou de verbouwing er echt op vooruit te gaan. Het toont lichter maar is zijn gezellige uitstraling hierdoor niet verloren. Al met al een zeer geslaagde avond gehad. Aanrader de trio van vis.... heerlijk!

Goed 2011-09-15 door Caress