Brasserie (1)
Numansdorp (11)
Meer...26 niet getoond.Restaurants in Bosschenhoofd
Sorteren op:
Bosschenhoofd
Bosschenhoofd biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Wereldkeuken.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Bosschenhoofd? De populaire restaurants in deze maand zijn Cafe-Eeterij Stroop, Restaurant de Haard en De Cockpit.
“Nieuwste aanwinsten in Bosschenhoofd”
- Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept
Recente meningen van restaurants in Bosschenhoofd
Cafe-Eeterij Stroop
Het was er druk en daardoor was de bediening pover en traag. Daarnaast was het eten het matig. Ze proberen wel maar het is het resultaat het net niet. Het vlees te doorbakken, te weining saus, weinig groente.
Matig 2012-05-06 door frieslander
Restaurant de Haard
Restaurant de Haard was altijd al mijn favourit. Zo jammer dat we destijds vernamen dat juist dit restaurant zijn deuren moest sluiten. En o zo blij waren we toen het weer heropend werd. Jawel, de sfeer is er nog altijd even goed, met een nieuw tintje aan het interieur en het sanitair en centrale verwarming wat de zaak zeker ten...
Uitstekend 2012-03-15 door Bloemetje1970
Cafe-Eeterij Stroop
Wij hebben hier prima gegeten voor een schappelijke prijs. De sfeer is prettig, ongedwongen. Tijdens ons bezoek was er een verjaardagsetentje van groepje tienermeisjes, er zaten gezinnen en aan de bar dronken mannen een biertje. Het was druk, maar de bediening vlot en vriendelijk en het eten gewoon lekker.
Goed 2012-01-07 door joseuitB
Cafe-Eeterij Stroop
Gezellig familie-cafe met vriendelijk personeel en ontspannen ambiance. ruim voldoende porties, Keuken behoeft iets meer finesse, maar is prima voor familiale bijeenkomsten en een gemoedelijke avond
Goed 2011-09-24 door Monsalut
Restaurant de Haard
Weer heerlijk genoten van het heerlijke eten, prettige bediening en de ambiance. Het restaurant is nou de verbouwing er echt op vooruit te gaan. Het toont lichter maar is zijn gezellige uitstraling hierdoor niet verloren. Al met al een zeer geslaagde avond gehad. Aanrader de trio van vis.... heerlijk!
Goed 2011-09-15 door Caress