Dit zeggen de gasten over restaurants in Boskoop
M'n schoonouders
We hebben al heel vaak bij m'n schoonouders gegeten. Ze veranderen regelmatig van kaart en er is genoeg te kiezen. Het eten altijd goed klaargemaakt en meer dan genoeg. Speelhoekje voor de kinderen is lekker dichtbij als je beneden eet. Bediening wordt steeds professioneler en blijft toch persoonlijk. Wij komen er graag en hebben nog geen concurrent ontdekt waar...
Uitstekend 2011-12-30 door Lisa en Wendy
Roos eten & drinken
Met kerst gegeten met 6 pers., was niet best. Carpaccio te dik, eend rauw, runderlende taai, spoom duidelijk dag eerder klaargemaakt dus naar beneden gezakt, patat half gebakken enz. Jammer want we hebben er op andere dagen betere ervaringen gehad. Bediening was druk maar niet met ons. Verontschuldigde zich wel een paar keer over de rauwe eend maar actie kwam...
Matig 2011-12-30 door Lisa en Wendy
Roos eten & drinken
Mooi pand, goed dat het weer in oude glorie is hersteld. We hebben lekker gegeten. Vriendelijke en vlotte bediening, soms volgden de gangen elkaar wel erg snel op.
Goed 2011-12-01 door elke30
M'n schoonouders
Gisteravond met acht personen zitten smullen bij m 'n schoonouders! De locatie van het restaurant is mooi aan de Gouwe, de inrichting trendy en stijlvol en de bediening vriendelijk. De menukaart is origineel, een blikje met 3 'ansichtkaarten', voor elke gang een andere 'ansichtkaart'. Er staan leuke gerechten op de kaart. Op het eten viel niks aan te merken. Borden...
Uitstekend 2011-10-30 door nelinevangrieken
Olympia
Vorige week weer heerlijk gegeten bij restaurant Olympia. De sfeer en de smaken zijn zoals het hoort, puur en echt grieks.
Uitstekend 2011-08-07 door Adrianos
M'n schoonouders
wij zijn regelmatige bezoekers van mn Schoonouders en komen er altijd weer tevreden vandaan. Het eten is echt heerlijk, de sfeer ongedwongen en je wordt uitstekend verzorgd. Met n beetje geluk heb je uitzicht op de Gouwe.
Uitstekend 2011-07-05 door Schuttenbeld
M'n schoonouders
We hebben hier heerlijk gegeten met onze schoonouders. De prijs-kwaliteit verhouding was zeer goed. Ook de bediening was uitstekend en zeer vriendelijk.
Uitstekend 2011-07-05 door Familie_van_Keulen
Olympia
Afgelopen zondag weer heerlijk gegeten bij Olympia. Vooral de mezes (voorafjes) smaken heel lekker. De vleesschotels van onze andere tafelgenoten smaakte ook lekker. We snappen niet dat het hier niet altijd vol is.
Goed 2011-05-06 door hildehan
M'n schoonouders
Vanavond met z'n 4-en gegeten bij M'n Schoonouders. Het was wat rustig, en dat verbaasde ons omdat het eten helemaal prima was. Voorgerechten waren tonijn met creme brule van wasabi, carpaccio en Gravad Lachs. Prima verzorgd, meer dan genoeg evenals de hoofdgerechten: varkenshaas in spek, ,mulfilet met kappertjessaus en spareribs, misschien zelfs wel een beetje te grote porties, met name...
Goed 2011-02-26 door gvenhuizen
M'n schoonouders
Op valentijn bij "mijn schoonouders" gegeten, echt gweldig, complimenten. Zoveel zorg en liefde wordt er aan het eten besteed en de bediening is zeer persoonlijk, de entourage helemaal goed. Een echte aanrader, prijs / kwaliteit is buitengewoon.. een verrassing ....
Uitstekend 2011-02-15 door lvanschaik
M'n schoonouders
We hebben zojuist heerlijk getafeld. Gezellige vlotte bediening. Die met veel enthousiastme het werk van de kok presenteerd en toelicht. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.Parkeren geen probleem,kortom: Echt een aanrader!
Uitstekend 2011-01-29 door R.Vonk
Koffiehuis Boskoop's Roem
Goede Hollandse gerechten tegen een redelijke prijs. Ook de nasi en macaroni zijn niet te versmaden. De bediening is zeer vriendelijk.Sinds 1 januari is Debbie de nieuwe eigenaresse en is het erg gezellig
Uitstekend 2011-01-10 door piet4747
M'n schoonouders
Prima eten voor nette prijs. Karafje water was bij ons geen probleem. Vriendelijke bediening. Aanrader
Goed 2011-01-10 door BasO
M'n schoonouders
Goed gegeten, vriendelijke bediening. Alleen jammer dat er bij de wijn weer geen karafje water kon komen maar alleen dure flesjes.
Goed 2011-01-05 door Proever38490
De Heeren Hoogwerff
Heerlijk eten en een uitstekende service. Wij eten hier regelmatig en het is altijd weer een geslaagde avond!
Uitstekend 2010-12-13 door Jessie P
M'n schoonouders
Gisteren hier heerlijk gegeten, leuke seizoenskaart met mooie producten. Vriendelijke bediening met verstand van zaken. Opvallend zijn de nieuwe stoelen, zitten prima en dragen zeker bij aan de goede sfeer. Prijs/kwaliteit dik in orde. Een echte aanrader !
Uitstekend 2010-12-07 door Edwin Bakker
De Heeren Hoogwerff
Wij hebben hier heerlijk gegeten. De persoonlijke aandacht vond ik uniek. Ik vond de Engelse inrichting erg mooi en heel erg gezellig. Het was een topavond en wij komen zeker terug.
Goed 2010-11-29 door Proever60108
M'n schoonouders
Geweldig restaurant. In de afgelopen weken opnieuw een paar keer hier gegeten en het blijft onverminderd top! Originele, fantasierijke menukaart, verse ingrediƫnten en leuk gepresenteerd. Daarnaast is de bediening vlot, gezellig en open. Het beste restaurant in de wijde omtrek. Aanrader!
Uitstekend 2010-11-10 door Antoine-B
M'n schoonouders
Onlangs heerlijk gegeten, 3 gangen menu van 27.50, in okt met bon voor 25 euro. Voorgerecht, brood, zalm, carpaccio en soep, Hoofd was lamsfilet, varkenshaas en mossselen, dessert was ook zalig met ijs van Janssen. Kwaliteit van eten was super, borden mooi opgemaakt. Open keuken, goede bediening, goede huiswijn. Helemaal goed deze zaak!
Uitstekend 2010-10-07 door myrthe
M'n schoonouders
Gastvrije ontvangst in warme omgeving met uitzicht op de gouwe. De kaart is afwisselend met speelse combinaties. Kwaliteit was prima in orde en prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed te noemen. We komen zeker binnenkort terug.
Uitstekend 2010-10-05 door sanderdebakker
Boskoop
Boskoop biedt 10 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Boskoop? De populaire restaurants in deze maand zijn M'n schoonouders, Roos eten & drinken en De Chinese Muur.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag