Dit zeggen de gasten over restaurants in Bosch en Duin
Restaurant de Hoefslag
heerlijke lunch met uitstekende wijnen. Zeer attente bediening en een prachtig uitzicht over de tuin. Wij komen zeker vaker terug ( al was het alleen voor de truffelrisotto! )
Uitstekend 2012-05-21 door fred3543
Bistro De Ruif
Zeker de moeite waard, we hebben heerlijk gegeten..
Goed 2012-01-05 door jeroenmans
Restaurant de Hoefslag
Bij een restaurant van deze klasse verwacht je perfectie. Wij hebben hier onze Kerstlunch genoten en helaas viel een aantal dingen op; zo werden de dames niet altijd als eerste bediend, werd er in 1 glas wijn uit 2 flessen geschonken, werd de rode wijn inclusief droesem in een glas leeggeschonken, werd aan degenen die geen wijn dronken nimmer gevraagd...
Redelijk 2011-12-27 door Ingerbeau
Restaurant de Hoefslag
Afgelopen vrijdagavond gegeten in dit sfeervol ingerichte en ruime restaurant. Het was erg rustig, maar bediening gaf als verklaring dat het aan de herfstvakantie lag (???). Bediening is goed en rustig/informeel in de benadering. Gekozen voor 5-gangen verrassingsmenu met bijpassend wijnarrangement. 1e gang geitenkaas/rivierkreeft viel tegen, een combinatie die wij niet zo waardeerden. 2e gang coquilles was vlak van smaak....
Redelijk 2011-10-22 door marianv
Bistro De Ruif
laatste tijd regelmatig geweest en het is in balans: vakbekwame bediening, vooral de bedrijfsleider heeft oog voor de klant en persoonlijke aandacht. Een wijnkaart waaraan je herkent dat de sommelier keuzes durft te maken. Kwaliteit in de keuken. Geen heel spannende kaart, precies wat je verwacht van een bistro op nivo. En voor de deur parkeren. Een veilige keus als...
Goed 2011-10-09 door robberry
Restaurant de Hoefslag
prachtige omgeving, vakkundig personeel & heerlijk eten!
Goed 2011-06-28 door lekkereten1970
Restaurant de Hoefslag
Superlekker gegeten, veel wisseling in de bediening, niet altijd even vriendelijk, beetje nors en afstandelijk. De ganzelever was superlekker, kreeft was te zeer gegaard, risotto was bremzout en te dun, wangetje van ibericovarken was droog ondanks de lardo evenals het buikspek.... Heel erg lekker gegeten dus, maar niet sterwaardig. Prijs/kwaliteit verhouding was ok. Wijnen waren super.
Redelijk 2011-06-21 door scottned
Restaurant de Hoefslag
Heerlijk 5 gangen menu gegeten op overdekte terras met uitzicht op mooie tuin. Heerlijk eten, mooi opgediend, prima bediening. Echt genoten. Nog steeds leuk dat chef aan tafel zijn signature dish komt afmaken (truffel schaven). heerlijk heerlijk allemaal. wel prijzig maar niet duur
Uitstekend 2011-06-19 door Proever72960
Restaurant de Hoefslag
met een groot gezelschap wezen eten. Alles vlot en zeer vakkundig, heerlijk gegeten
Uitstekend 2011-06-03 door buutje
Restaurant de Hoefslag
We hebben hier vandaag zakelijk gelunched en vergaderd. De chef wist ons van voor naar achter te boeien met fantastische gerechten en een prima wijn. Dit in combinatie met een goede begeleiding van de gerechten, de prima ambiance en goede parkeergelegenheid maakt dat we hier graag terugkomen.
Uitstekend 2011-01-07 door bklooster
Restaurant de Hoefslag
Echt een prima locatie, uitstekende, ontspannen bediening en prima ambiance: alles wat je kan en mag verwachten van een 1-ster restaurant (alhoewel soms bij sterrententen de bediening ietwat te stijf is wat niet nodig hoeft te zijn) Ook weer genoten van signature dish van de chef (truffel risotto) welke ik ook bij Auguste, zijn vorige restaurant in Maarssen nog...
Uitstekend 2011-01-03 door paul2345
Restaurant de Hoefslag
De Hoefslag is er weer! Hoog niveau genieten van (h)eerlijke producten, als kuntszinnige plaatjes opgediend. Voor de chef Karl van Baggem is niets te veel; bovendien komt hij zelf aan tafel om het genieten nog meer genot te geven. Na een plateautje met tomatenbonbons, een heerlijke amuse, begon het diner met een combi van kreeft en langoustines, gevolgd door een...
Uitstekend 2010-09-05 door Ted JJ
Restaurant de Hoefslag
Gister een briljante lunch gehad buiten op het terras en in een rustieke tuin. Gekozen voor een menu van uitsluitend vis en de welbekende risotto met truffel. Uiteindelijk 3 uur zitten genieten! De bediening was erg vriendelijk en attent. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Uitstekend 2010-04-29 door ilse1970
Bistro De Ruif
vorige week zondag hier gegeten. eten was lekker maar niet heel bijzonder. voor een restaurant dat gelieerd is aan de Hoefslag was mijn verwachting wat hoger. een dame die ons bediende was uiterst vriendelijk en zeer gastvrij. de ober die er rondliep maakte een erg gehaaste indruk en propte onze jassen scheef op een hangertje in de kast. ik ben...
Redelijk 2010-03-01 door Sander_Utrecht
Restaurant de Hoefslag
Alom bekend en misschien had ik daarom wat meer verwacht. Heerlijk gegeten, maar geen gerechten die mij nog lang bij zullen blijven. Al met al vind ik de prijs/kwaliteitsverhouding wat scheef. Erg goede service, buiten een zeer sfeervolle, mooie tuin, binnen wat kil.
Goed 2009-10-19 door echtjessica
Restaurant de Hoefslag
Heerlijk gegeten, goede wijnen, mooi opgemaakte borden, prachtig decor met bar en serre, kortom een avond verwennerij. Om een langdurige indruk achter te laten, mag men wel wat meer vernieuwende ideeën/smaken laten zien!
Goed 2009-10-13 door angelique
Restaurant de Hoefslag
We hebben hier in korte tijd een aantal maal gegeten. Het eten blijft verrukkelijk, tongstrelend, maar de bediening wisselt sterk. Soms is dit op hoog niveau, zoals je verwacht van een restaurant als dit, maar soms ook minder. Wij moesten vorige week erg lang wachten en kregen weinig aandacht. Jammer, want het moet een bijzondere avond uit zijn.
Goed 2009-09-28 door BBs
Restaurant de Hoefslag
Het eten is uistekend gemaakt, de ambiance is te formeel voor mijn smaak maar het blijf en mooie lokatie en classic top eten.
Uitstekend 2009-08-30 door mari
Restaurant de Hoefslag
Zeer goed gegegeten (van de kaart). Risotto met truffel hoogtepunt. Op het terras zit je bijzonder goed. Veel verschillende bediening die hier en daar een steekje laat vallen.
Goed 2009-08-26 door tom53
Restaurant de Hoefslag
Op het vernieuwde terras een perfecte lunch genoten met een verrassend wijnarrangement. Chef Karl van Baggem informeert met veel interesse hoe de lunch verloopt. De zwarte brigade is kundig, vriendelijk en heeft oog voor detail.
Uitstekend 2009-07-17 door jandrdw
Bosch en Duin
Bosch en Duin biedt 2 restaurants.
- Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni