Borne

Borne biedt 16 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Borne? De populaire restaurants in deze maand zijn Tapas Restaurant Solera, Dorset en De Eetkamer.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafĂ©s van Borne”

1. 1. 't Wooldrik

Video van een restaurant in en om Borne

Restaurant video van Elit

Recente meningen van restaurants in Borne

Las Carretas

No nonsens Tex-Mex. De gerechten die worden geserveerd zijn basic, helaas niet verrassend maar wel correct. We hebben hier diverse keren gegeten, meer omdat we een snelle (lekkere)hap wilden, niet voor een ontdekkingsreis. Prijzen zijn redelijk, bediening (voor zover wij kunnen beoordelen) in orde

Goed 2012-05-23 door hetproevertje

Il Tartufo

Ontvangst is meer dan in orde. Leuke sfeer. Helaas mist het eten iedere verfijning. Op zich wel OK, maar om nu te zeggen Italiaans...nee. Jammer en voor ons niet voor herhaling.

Redelijk 2012-02-16 door Esmarev

Dorset

Voor ons is eten bij Dorset altijd een feestje. Heerlijke wijnen, verrukkelijke gerechten en een fijne avond met zeer vriendelijke bediening! Een absolute aanrader!!

Uitstekend 2012-02-02 door Linda_G

IJs- en Koffiehuuske Borne

Als je kind het ijsje per ongeluk laat vallen, dan hebben deze kindervrienden al een nieuwe geregeld! En het ijs is prima!

Goed 2012-02-02 door DinerDame7

Jasmin Garden

Aan de japanse bakplaat eten is leuk en gezellig! Tip: als je 'privé' wilt eten en niet naast een vreemde wilt zitten boek dan de hele tafel, 8 personen.

Goed 2012-02-02 door DinerDame7