Restaurants in Bolsward

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

5.0

Wipstraat 10

Primavera

Snekerpoort 14

Bolsward

Bolsward biedt 12 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Spaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Bolsward? De populaire restaurants in deze maand zijn het Praethuijs, Pizzorante Ponte Vecchio en Hid Hero Hiem.

Video van een restaurant in en om Bolsward

Restaurant video van Namaskar

Recente meningen van restaurants in Bolsward

het Praethuijs

Zaterdagavond heerlijk met zeven personen gedineerd. De merkbaar ervaren serveerster geeft goede informatie bij de gerechten. Attente eigenaar die als gastheer op prettige wijze zijn interesse voor het welbevinden van de klanten toont. De kaart is niet groot maar biedt een goede keuze. Als voorgerecht kozen we twee soepen die beide mooi geserveerd werden en fijn van smaak waren. De...

Goed 2012-04-15 door Vroem

Hong Kong

Rijsttafel voor twee bestond uit droog vlees en slappe groenten overgoten met veel smakeloze saus. Vette nasi. Geen enkel lekker gerecht, zelfs de gebakken banaan niet. Kan me niet herinneren ooit zo slecht te hebben gegeten. Echt een afknapper, temeer omdat het restaurant er van binnen en van buiten netjes uitziet.

Slecht 2011-07-27 door tnyk

Pizzorante Ponte Vecchio

Altijd weer genieten bij Simon! heerlijke pizza's en vleesgerechten, als we ergens anders zijn geweest verlang je gewoon weer naar de Ponte!

Uitstekend 2011-07-25 door kodak

Pickwick's Steak & Tapas

De porties lijken hier steeds duurder te worden! Prima tapas maar de kaart mag wel eens worden vernieuwd.

Redelijk 2011-07-25 door kodak

het Praethuijs

Na mijn vorige vernietigende recensie wil ik graag dit maal een compliment uitdelen. Er is een eigenaarsverandering geweest en dat doet de boel zeker wel goed! Het was weer oud en vertrouwd goede prijs kwaliteit verhouding voor een restaurantje in Bolsward.

Goed 2011-04-11 door bjdekorver