Eetcafé (1)
Elsendorp (3)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Boekel
Sorteren op:
Boekel
Boekel biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Mediterraan, Eetcafé en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Boekel? De populaire restaurants in deze maand zijn Eetcafé Sami, Porte de Provence en La Bella.
“De lekkerste Thaise restaurants van Boekel”
- Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept
Recente meningen van restaurants in Boekel
Porte de Provence
Afgelopen vrijdag hier nogmaals gegeten en weer het menu provence voor €24,50 Voorgerecht proeverij van eend en hert. Hoofdgerecht black angus steak met rode wijsaus met daarbij frites en salade en als nagerecht een kaasplankje terwijl mijn tafelgenote zat te genieten van een duo van witte chocolade praliné parfait en chocoladetaartje. Alles was perfect. Wij komen zeer zeker terug.
Uitstekend 2012-02-12 door erywaltheer
Porte de Provence
vanavond weer hier gegeten na zeker een jaar hier niet gegeten te hebben. De keuken is nog even super dan voorheen. Twee maal een menu van 3 gangen van € 24,50 vooraf wijngaardslakken met kruidenboter heel goed en niet druipend van de kruidenboter. Mijn disgenoot genootvan de overheerlijke salade met gerookte zalm en scampi's vootreffelijk. Mijn disgenoot Zeebaarsfilet met een...
Uitstekend 2011-05-28 door erywaltheer
Eetcafé Sami
Op pizzadagen (donderdag en vrijdag) een pizza afhalen voor 5 euro is best ok. Grote verse pizza, aanrader is de Pizza Gyros. Verder geen ervaring hier. Ziet er schoon uit.
Redelijk 2010-08-10 door Rudi el Bucho
Porte de Provence
Met z'n 4-en op valentijnsdag heerlijk gegeten. Lekker ontspannen en genieten. Eten was ambachtelijk en precies goed. Kwaliteitsvolle produkten die de tongen strelen. De kreeft is een aanrader, maar ja eigenlijk alles wat we gegeten hadden.... Verder gezellige sfeer en je bent er gast. Uitstekende service ondanks dat het restaurant helemaal vol zat. Nog lekker wat nageborreld en niemand die...
Uitstekend 2009-02-27 door iets
Porte de Provence
Met 9 personen prima verzorgd en goed gegeten. een restaurant dat het Brabantse leven eer aandoet.
Goed 2008-07-07 door Proever77786