Algemeen (2)
Velsen Noord (1)
Velsen Zuid (3)
Meer...7 niet getoond
Bloemendaal
Bloemendaal biedt 12 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Mediterraan.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Bloemendaal? De populaire restaurants in deze maand zijn La Capannina, Chapeau! en Fleurie.
“Nieuwste aanwinsten in Bloemendaal”
- 1. Peper's Pannekoekenhuis
- 8. Grand Café Vreeburg
- 9. Lotus
- 10. La Capannina
- Restaurant Heerlijk eten en drinken
10% korting op onze verrrassingsmenu's - di t/m do via online reserveringen op de verrassingsmenu's van €25,- & €28,- - Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Sucre by Peter Scholte
All inclusive - 4 gangen diner voor €75,- geldig op dinsdag, woensdag en donderdag t/m 28 februari
Recente meningen van restaurants in Bloemendaal
De Rusthoek
Gister avond in de Rusthoek gegeten , echt heerlijk de voorgrechten waren super en snel prijs-kwaltiteit top, de hoofdgerechten idem dito , wat een heerlijke zaak kom er graag! Suus
Uitstekend 2012-02-03 door suusdewit
De Rusthoek
Heerlijk! Super gezeten, uitermate vriendelijke bediening. Heerlijke gegeten. Vooral de kalfssukade deed het bij ons aan tafel erg goed. Ook de saté (met nasi), de ossenhaas en de tongfilet waren helemaal top. Café-prijzen met goed eten. ik blijf zeker komen.
Uitstekend 2012-02-03 door MariavS
De Rusthoek
Vieze glazen zelfs na 4x omruilen, niet gevraagd of we wat wilden drinken, 1 1/2 uur wachten op je hoofdgerecht, onverschillig personeel, foute rekening, tongfilet veel te zout, kipsate niet gaar, kok die aan tafel met zijn vinger in het vlees prikt. Meest storende was dat onze klachten niet serieus genomen werden. Kortom, zeker niet voor herhaling vatbaar!!!
Slecht 2012-01-27 door antje6
De Rusthoek
Met 3 personen gegeten die wekelijks uit eten gaan. Voorgerechten waren lekker. Hoofdgerechten tongfilet dreven in de roomboter en waren smakeloos. Ook de bijgeserveerde sla was zo uit het water. Er stond geen olie/azijn op tafel om het op smaak te maken. We vonden het alle drie uitgesproken slecht. Jammer.......... Ook zouden de lampen iets hoger kunnen zodat je niet...
Matig 2012-01-23 door Ans
Chapeau!
Heerlijk gegeten in Chapeau! Fantastische gerechten, mooi opgediend..super van smaak. Na een heerlijk aperatief in de lounge kozen we voor het viergangendiner. Er ontbrak een wijnkaart maar we waren in de veronderstelling dat we die keuze nog kregen. Echter aan tafel startte direct een ongevraagd wijnarrangement. Heerlijke wijnen maar gezien de hoogte van de rekening hadden we liever een losse...
Goed 2012-01-22 door Proever55915