Blaricum

Blaricum biedt 10 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Vegetarisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Blaricum? De populaire restaurants in deze maand zijn De Goede Gooier, Rust Wat en Restaurant Lounge The Red Sun ( Blaricum ).

Video van een restaurant in en om Blaricum

Restaurant video van Elit

Recente meningen van restaurants in Blaricum

Restaurant Lounge The Red Sun ( Blaricum )

'Chinees' denkt niet de lading van deze selectie uit de Aziatische keuken. Thais, Japans en Vietnamees worden er ook meer dan goed bereid. Maar het allerbeste is toch wel hun sushi! Fantasievolle, zeer smakelijke rolls en nigiri. Krakend vers, fantastische smaken. In mijn persoonlijke sushi-toptien.

Goed 2012-05-24 door elmerkunst

De Tafelberg

Met gasten op hemelvaartdag naar de Tafelberg was geen genoegen, eerst een half uur wachten op een drankje, 3 keer tevergeefs gevraagd de smerige tafel even schoon te maken, honden lieten hun behoefte gewoon onder tafel lopen en kakten tussen de tafels, de helft van de bestelling was nooit doorgekomen. Kortom, we hebben ons doodgeschaamd tegenover onze gasten.

Slecht 2012-05-18 door Keespoulus

D' Ouwe Tak

Leuk eetcafe waar je gewoon goed kunt eten, ruime porties en vriendelijke bediening. Zat stampvol op zaterdag, dus reserveren wel aan te raden. De uiensoep vooraf was erg goed. De twee scholletjes als hoofdgerecht waren iets te lang gebakken maar smaakte nog steeds prima. Het toetje: ijs van IJssalon de Hoop met verse aardbeien en slagroom was erg lekker en...

Goed 2012-05-07 door roelie

Restaurant Lounge The Red Sun ( Blaricum )

Wegens verblijf in het buitenland een tijdje niet geweest maar trek in Japans dus op een donderdagavond vanuit Amsterdam naar Blaricum gereden want die Red Sun vinden wij toch het leukst. Helaas lijkt het erop dat de Red Sun draait op de automatische piloot en hun successen in het verleden. De zaak was overigens maar half vol dat hebben wij...

Matig 2012-05-07 door Proever77824

De Tafelberg

Locatie is prachtig, en de serre is een aanwinst. Adequate en attente bediening. Het eetn is middle of the road, maar toch een gevarieerd menu met keuze uit verschillende maten en prijzen. Wijntjes wel aan de prijzige kant, maar niet slecht. Ideaal als je even geen bak met geld wilt uitgeven, en toch ergens even gezellig een hapje wilt doen.

Redelijk 2012-04-27 door Martin Samsom