Argentijns (1)
Hollands (1)
Internationaal (4)
Italiaans (2)
Mediterraan (3)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Meer...2 niet getoondIn de buurt:
Zeist (59)
Restaurants in Bilthoven - Vegetarisch
Sorteren op:
Bilthoven
Bilthoven biedt 15 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Brasserie en Mediterraan.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Bilthoven? De populaire restaurants in deze maand zijn Ma Cuisine, Ripassa en Mauritshoeve.
“Nieuwste aanwinsten in Bilthoven”
- 1. Hilko's
- 8. Brasserie Olivier
- 9. La Terrazza
- 10. Lunchroom Portly
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00
Recente meningen van restaurants in Bilthoven
Mauritshoeve
Pannekoeken lijken op fabriekspannekoeken waarop het 'beleg' is gelegd, en daarna onder de grill. Wel een leuke speeltuin.
Slecht 2012-05-21 door Bas.
Wah Nam
Zowel in het restaurant als bij de afhaalservice wordt aan de gerechten de nodige zorg besteed, waardoor voor mij dit restaurant boven de gemiddelde "chinees" uitsteekt. De bediening in het restaurant is vriendelijk en correct.
Goed 2012-05-21 door vogelaar
In Den Vollen Potvisch
Moederdag 2012: Winkel zat goed vol, we waren blij te hebben gereserveerd. Die blijdschap maakte al snel plaats voor verbazing en lichte gene over de matige bediening en ondeskundigheid van het personeel. Goedkoop wordt al gauw duurkoop vooral wanneer het halve servies op de grond belandt. Uit de menukaart konden we allemaal een redelijk menu samenstellen. Helaas kwam de sushi...
Matig 2012-05-14 door hans kengen
Zorba de Griek
Wij kwamen hier vanavond bij toeval terecht en hebben erg lekker gegeten. Het lamsvlees in de stoofpot met aubergines was boterzacht, lekker gekruid met een vleugje kaneel, zoals gebruikelijk in Griekenland. Inderdaad vet, maar ja, dat is de Griekse keuken eigen. Het vlees op de Odysseusschotel was heerlijk gekruid, mals, sappig en goed gegaard. Die ervaring heb ik niet bij...
Goed 2012-04-30 door Caroline Rijsterborgh
La Terrazza
Gisteren nog heel lekker gegeten (risotto) en zoals gewoonlijk waren we heel tevreden over de goede service. Dit was namelijk niet ons eerste bezoek en zeker ook niet het laatste.! Lenny.
Goed 2012-04-26 door Verstraete17