Dit zeggen de gasten over restaurants in Biddinghuizen
Dorhout Mees
Restaurant in jachtstijl met een zeer goede keuken en bediening, iedere cent waard! Ligt misschien een beetje uit de route, maar is de omweg waard. Eerlijk en vers, goed bereid.
Uitstekend 2012-02-23 door ronald1234
Restaurant Dijk 10
door tip zijn we hier gekomen prachtige locatie, goede bediening warm en koudbuffet perfect complimenten tip iets meer verlichting op de parkeerplaats gr fam Kesteren zeewolde
Uitstekend 2011-10-21 door kesteren
Restaurant Dijk 10
Sfeervol restaurant. Inrichting mooi aangekleed. Vrij nieuw allemaal. Bedienend personeel moet nog veel leren. Eten was prima. Mooi opgemaakte borden. Kinderen zijn welkom, maar ik kon geen baby-room vinden.
Goed 2011-10-09 door Smul1975
Restaurant Dijk 10
Wij zijn hier op een bruiloft van vrienden geweest, in één woord geweldig! Wat een sfeer en zeer vriendelijke bediening. Leuk hapjesbuffet en het dak van de zaal (soort serre) was open, echt heel leuk. Wij komen hier zeker terug om een keer te eten!
Uitstekend 2011-09-22 door christina-
Restaurant Dijk 10
prachtig restaurant met prima keuken
Uitstekend 2011-07-27 door petervolst
Jade City
lekker hoor! :P goed eten. goede bediening. top! ^^.
Goed 2009-06-01 door W.vanwilpe
De Klink
Op zondag 18 november hier gegeten en een absolute teleurstelling, vlees niet mals en veel te veel doorgebakken, gewoon taai gereserveerd, en dat voor pittige prijzen. Het andere wat op tafel werd gereserverd viel ook in de categorie teleurstellend. Geen aanrader dus
Slecht 2007-11-18 door marnout
Zonde van mijn geld.
Matig 2006-09-15 door Topchef
De Klink
De Belgische Zeetong met grijze garnaaltjes, was voortreffelijk. Met een prima witte huiswijn, een heerlijke maaltijd.
Uitstekend 2006-04-30 door Topchef
Een bezoek waard
Uitstekend 2005-10-26 door Topchef
Jade City
Erg vriendelijke bediening, en het eten is goed ze hebben een uitgebreid wok buffet.
Goed 2005-02-16 door Proever30021
Jade City
Ben er vaker geweest en altijd lekker eten, zeer vriendelijke bediening!
Uitstekend 2004-09-13 door Proever22575
De Klink
Gewoon gaan ! en lekker eten.
Uitstekend 2004-06-29 door Proever2911
De Klink
Een heel mooi bedrijf we hebben afgelopen zondag (26-oktober) met ons vieren daar gegeten voortreffelijk van begin tot eind. Keuken was perfekt. Bediening en het uitzicht fantastie\'s
Uitstekend 2003-10-30 door Proever10106
Dorhout Mees
Heel goede keuken, onderdeel van een centrum waar je kunt golfen, kleiduifschieten, overnachten etc.etc. Bekend recreatiebedrijf waar ze heel goed letten op de kwaliteit van de service.
Uitstekend 2003-09-15 door PippiLangkous
Stoppels Playa
Soort cafetaria op het strand met bar en terras, op zich prima maar niet hip of \'the place to be\'. Patat, kroketten, ijsjes maar ook Bacardi Breezers. Deze kust is nog niet zo ontwikkeld en dat is jammer want op zich heeft het best potentie. Veel families die ergens in de buurt op een camping staan en zich hier overdag...
Goed 2003-08-23 door PippiLangkous
Biddinghuizen
Biddinghuizen biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Chinees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Biddinghuizen? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Dijk 10, Jade City en De Klink.
“De beste Japanners van Biddinghuizen”
- Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag