Dit zeggen de gasten over restaurants in Beusichem
't Veerhuys
Vandaag prima geluncht bij het Veerhuys. He ziet er gezellig uit met een mooi zicht op de Lek. Vriendelijke en goede bediening. Ga er graag weer naar toe, dan om te dineren.
Uitstekend 2011-11-04 door margarita48
't Veerhuys
gedeeltelijk gerenoveerd bedrijf, nieuwe gedeelte ok, modern klassieke uitstraling, prima uitzicht, eten op middenklasse niveau, prijs/kwaliteitverhouding klopt, presentatie gerechten leuk, ventilatie werkt (nog?) niet goed, rest verbouwing (toiletgroep) en details in orde maken, terras kan topper worden zo aan de Lek
Goed 2011-09-27 door Jan1953
't Veerhuys
Prachtige locatie met mooi terras. Zeer vriendelijke bediening. Kwaliteit van het eten kan beter.
Redelijk 2011-09-05 door Jo-Teun
Het Heerenlogement
Heerlijk gegeten, mals vlees, lekkere gamba's, gevarieerd garnituur, alles in orde. Een aanrader. Vriendelijke bediening. En vergeet ook de toetjes niet.
Uitstekend 2011-08-20 door Proever77471
Het Heerenlogement
op 11 juni gegeten in dit restaurant in de zaal met een groep van 9 personen. het was een cabaret avond georganiseerd door de uitbater van dit restaurant dus een 3 gangen diner met optreden van michele bij binnenkomst werd er een proseco geserveerd prima in orde en gezellig, had mijn glaasje leeg en vroeg bij de ober om een tweede glas...
Uitstekend 2011-06-15 door jack9
't Veerhuys
Gisteren geluncht op het terras met uitzicht op de Lek. We zijn het allemaal erover eens: hier komen we nog eens terug. De salades zijn erg lekker en ook de uitsmijter is goed. Bediening is vriendelijk en binnen ziet het er sfeervol uit. Dit alles tegen een zeer goede prijs. Echt een aanrader!
Uitstekend 2011-06-05 door Ienimini
De Blusser
Altijd prima eten hier, goede prijs-kwaliteit verhouding, verse producten, aardige bediening. Kaart is al jaren hetzelfde, dat is wel jammer!
Goed 2010-11-18 door Proever42856
't Veerhuys
Een echt familierestaurant. Onze kinderen gaan er met heel veel plezier naar toe. Bediening is super en kinderen vinden het eten heerlijk. Prettige sfeer.
Uitstekend 2010-10-29 door loes98
't Veerhuys
Men doet wat men beloofd, goede hap tegen een vriendelijke prijs. Ook erg leuk met kinderen en zeer vriendelijke bediening.
Uitstekend 2010-07-06 door wickie
Het Heerenlogement
Goed eten tegen een redelijke prijs en goede wijnen per glas. Leuke locatie aan het marktplein en vriendelijk bediening.
Goed 2010-07-06 door wickie
't Veerhuys
2 zeer verschillende etages,(letterlijk!): bovenetage strak en absoluut geen pannenkoeken-achtig restaurant! Eerder luxe. Moderne vormgeving. Beneden wél echt pannekoekenhuis. Erg gezellig, voor de kinderen uitgebreide speelhoek. Eten was goed, creatieve kok! De bediening was uitermate vriendelijk en attent. Van de andere kant van het water is het moeilijk te zien of het restaurant geopend is.
Goed 2010-05-09 door wivo
Het Heerenlogement
Vorige week hier uitstekend gegeten met een groep. Een lange tafel was prachtig gedekt in de knusse theaterzaal die voor ons was vrijgehouden. De gerechten zijn bijzonder, van hoge kwaliteit en voor een redelijke prijs. Complimenten voor de ober/kelner. Heerlijk om weer eens een echte vakman aan het werk te zien die alles onder controle heeft.
Uitstekend 2010-02-05 door Proever25744
't Veerhuys
Echt familie restaurant. Eenvoudig menu, prettige bediening, eten snel op tafel. De sate is een aanrader.
Goed 2009-12-30 door Borren
Het Heerenlogement
Mooie locatie! Goede sfeer. Verassende kaart. De moeite waard.
Goed 2009-12-30 door Borren
't Veerhuys
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Geen pretenties maar wel uiterst klantvriendelijk! Onze hond is altijd welkom met een bak water!
Uitstekend 2009-11-13 door meere002
't Veerhuys
Leuke tent met vlotte en goede bediening. Eten was heerlijk. Ze zijn totaal niet moeilijk. Bijv. iemand had een verkeerde keuze gemaakt (vergist) en ze kwamen vragen of het smaakte en hij gaf toen aan dat hij zich vergist had en ze boden hem wat anders aan van het huis! Deze eetgelegenheid raad ik zeker aan.
Goed 2009-07-27 door StefanS
De Blusser
Dit heeft geen lange uitleg nodig, het is gewoon in een woord: SUPER.
Uitstekend 2009-06-03 door Annevm
Het Heerenlogement
En wij vielen met onze neus in de boter. Bij ons laatste bezoek bestond Het Heerenlogement 40 jaar. Voor die gelegenheid was er een speciaal feestmenu samengesteld. En werkelijk dat was een feest. Nu hadden we al een paar keer eerder hier gedineerd en steeds naar volle tevredenheid. Maar dit feestmenu was werkelijk af. We hebben dan ook werkelijk genoten...
Uitstekend 2009-02-18 door jamolders
't Veerhuys
Topzaak! Uitstekende, zeer vriendelijke en vlotte bediening. Heerlijk gegeten. Zij: pasteitje en pannenkoek met brie en cashewnoten, heerlijk en ruim voldoende. Hij: bospaddestoelensoep en perfecte spareribs! Mooi uitzicht op de rivier en de pont naar Wijk bij Duurstede. Beneden nog een kinderhoek! Super!
Uitstekend 2008-09-08 door Proever56860
De Blusser
Voor de 2de keer hier gegeten. Kwaliteit blijft nog goed, ondanks de lage prijs. Kan nog allemaal wat verfijnder, en attenter. Kan de prijs ophoog, en de kwaliteit, nog meer worden aangescherpt.
Goed 2008-08-18 door dagoberg
Beusichem
Beusichem biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Pannenkoeken / Poffertjes en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Beusichem? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Veerhuys, Het Heerenlogement en De Blusser.
- El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart