Chinees (1)
Griendtsveen (1)
Grubbenvorst (6)
Haelen (7)
Meer...41 niet getoond.Beringe
Beringe biedt 2 restaurants.
“De lekkerste Thaise restaurants van Beringe”
- Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni
Recente meningen van restaurants in Beringe
De Hoove
Vorige week hier met mijn familie gegeten. Er was een nieuw buffet, je kon zelf de onderdelen kiezen die je wilde. SUPER, lekker gegeten op het terras in het zonnetje. Aardig personeel dat je het gevoel gaf welkom te zijn. Als je in de buurt bent zeker even langs gaan.
Uitstekend 2012-03-29 door Wouterk
De Hoove
Onlangs met mijn twee puber zonen bij Restaurant De Hoove gegeten. Een perfect restaurant voor gezinnen met (puber)kinderen. Zelf kiezen wat en hoe veel je wilt eten. Ruime keus. Lekkere en goed bereide gerechten. Sfeervol restaurant en zeer vriendelijke bediening. Wat wil je nog meer? Ik zeg: DOEN
Uitstekend 2011-05-05 door ilone
De Hoove
Wat was het hier gezellig! We hadden een mailing in de bus gekregen dat er hier van alles was veranderd en dat klopt. Het restaurant zag er verzorgd uit en de bediening was behulpzaam en heeft ons echt verwend. Het eten erg lekker en na het eten hebben we ons uitstekend vermaakt met het spelen op de WII en...
Uitstekend 2011-04-14 door Leurs