Restaurants in Bergen (nh)
De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Bergen (nh). Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar
op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Bergen (nh). Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!
Bergen (nh)
Bergen (nh) biedt 1 restaurants.
- Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00
Recente meningen van restaurants in Bergen (nh)
Restaurant Zusters
Heerlijk gegeten, zeer vriendelijke bediening die goed inspeelt als iets niet gaar of te gaar is. Van binnen erg gezellig, maar ook buiten onder de heater is het goed toeven.
Goed 2012-05-21 door Zijlstra
Restaurant Zusters
Sylvia en Frank Gisteravond bij Zusters gegeten. Heerlijk gegeten in een sfeervolle locatie en zeer prettige bediening. Rhoon.
Uitstekend 2012-03-10 door sylviaschoovers
Restaurant Zusters
Sfeervol pand , Vlotte , Spontane bediening! Hebben hier op een maandag avond even een drankje gedronken, gezellig gesproken met de jongste zuster en haar collega, Mensen die plezier hebben in hun werk! Komen vast en zeker nog eens terug als we in de buurt zijn. Groetjes uit friesland.
Uitstekend 2012-02-11 door HenJoy
Restaurant Zusters
afgelopen weekend voor het eerst bezocht. snelle bediening, heerlijk gegeten en niet onbelangrijk; de prijzen zijn goed. aanraders risotto, kikkerbilletjes en spare ribs. Wij komen zeker terug!
Uitstekend 2012-02-09 door niels6
Restaurant Zusters
wij hebben hier op 25 januari heerlijk gegeten! in eerste instantie even neergestreken op het gezellige terras,wat erg uitnodigend ingericht was, daar onder een heater gezeten met een heerlijk extra dekentje bleek de sfeer zo gezellig en gastvrij dat we nietmeer weg zijn gegaan,maar ook zijn blijven eten.Bediening zeer gastvrij en hartelijk, eten prima!! lekker in het centrum in een prachtig pand,waarvan...
Uitstekend 2012-02-02 door zusters