Algemeen (1)
Castricum aan Zee (2)
De Goorn (2)
De Rijp (5)
Meer...41 niet getoond.Bergen
Bergen biedt 31 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Bergen? De populaire restaurants in deze maand zijn Onder de Linde, De Ware Jacob en Fabbrica.
“De beste Japanners van Bergen”
- Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei
Recente meningen van restaurants in Bergen
Restaurant Julie
Je kunt hier heel goed voor een kopje koffie, een lunch of een diner terecht. Alles is even goed verzorgd en de bediening is erg vriendelijk.
Uitstekend 2012-05-19 door Woelie
Wonders
Het was niet bijzonder druk tijdens de lunch en toch duurde het een tijd voor we iets konden bestellen. De bediening was niet bijzonder vriendelijk, dit kan absoluut beter.
Redelijk 2012-05-19 door Woelie
Onder de Linde
Heerlijk gegeten. Mooie subtiele gangen. Prima vrolijke en vriendelijke bediening. Misschien een tip om iets interessantere huiswijnen te selecteren, die waren wat flets. We komen er graag nog eens terug.
Uitstekend 2012-05-08 door DHemken
de dikke prins
Gewoon lekker eten en drinken voor een goede prijs. We hebben alleen nog nooit zulke grote wijnglazen gezien. Zelfs het glaasje port bij de kaas was een flink glas. Het was wel leuk geweest als bij het kaasplankje een kleine uitleg was gegeven.
Goed 2012-05-03 door Angela123
Restaurant Bergen Binnen
Half april hier met zijn zessen op een zaterdagavond gegeten. Het eten is van goed niveau en zeker grand cafe met een dikke plus. Slimme move om twee maten tournedos op te nemen. Ikzelf ben voor het menuutje gegaan. Erg genoten. En de bediening is een verademing, zeker als je gewend bent aan het Rotterdamse. Meer dan waard om naar...
Goed 2012-04-23 door nico5