Chinees-Indisch (2)
Leende (6)
Meer...15 niet getoond.Restaurants in Bergeijk
Sorteren op:
Bergeijk
Bergeijk biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Chinees-Indisch, Internationaal en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Bergeijk? De populaire restaurants in deze maand zijn De Kempenaer, Streekrestaurant de Hofkaemer en China Garden.
“Mooiste plekjes van Bergeijk”
- 1. Streekrestaurant de Hofkaemer
- 6. De Kempenaer
- 7. Eetcafé Hotel Eddies
- 8. Restaurant De 4 Linden
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00
Recente meningen van restaurants in Bergeijk
Eetcafé Hotel Eddies
Hier gegeten met moederdag.....wat een slechte prijs-kwaliteit verhouding.....We hebben er vriendelijk iets van geprobeerd te zeggen maar de reactie van de restaurant-eigenaars was: jullie hoeven hier niet meer terug te komen! Heel jammer, maar hier komen wij zeker nooit meer terug.
Slecht 2012-05-13 door Retje
De Kempenaer
Bijzonder klein restaurant met een fantastische familie die kookt met ouderwets vakmanschap en hierover met veel verve hun producten en zeer goede wijnen hierbij aanbeveelt. Een aanrader voor iedereen die iets speciaals van een diner wil maken of iets te vieren heeft. Zorg en attentie voor alles.
Uitstekend 2012-05-13 door pfk
De Kempenaer
Inderdaad UNIEK ! Nergens meer te vinden. We werden ontvangen alsof we familie waren. Kempische hartelijkheid. Iedereen (we waren met 7, waarvan 2 kinderen) konden eten waar ze zin in hadden. Aan alle wensen werd op de een of andere manier gevolg gegeven. De kinderen konden zelfs in een aparte ruimte TV kijken, maar ze konden ook lekker voor de open...
Uitstekend 2010-11-04 door anton-peter
Streekrestaurant de Hofkaemer
Biertje, cappuccino en lekkere wijn. Maar daar run je geen restaurant mee. De chef, de vrouw in het zwart ziet er niet uit alsof je haar hartelijk kunt spreken. De gastheer had ik zien lopen op zijn sokken laat op de avond. Het eten was ondermaats en vind de term streekproducten wat ver gezocht bij sommige gerechten. Als je groentes...
Slecht 2010-08-10 door riversofbabylon
Eetcafé Hotel Eddies
Niet echt best. We hebben hier 2x gegeten. De eerste keer nam ik de dagschotel. Schol. Echt niet te eten. Mijn vrouw had de Spaanse mosselen. Die vond zij erg lekker. De saladebar was wel goed. De 2x keer nam ik de schnitzel van de kaart. Opnieuw was Eddies weer onder de maat. Niet te eten. Ongelofelijk dat ze je...
Matig 2010-08-10 door Richard0101