Brasserie (1)
Arkel (1)
Bergambacht (2)
Bergschenhoek (5)
Bodegraven (19)
Capelle aan den IJssel (36)
Dordrecht (97)
Hoornaar (3)
Kinderdijk (1)
Meer...35 niet getoond
Bergambacht
Bergambacht biedt 2 restaurants.
- Delftsche Wens
Speciaal menu - alleen geldig voor 18.30uur - 3 gangen keuzemenu voor €24,50 di t/m za 50% korting op het tweede menu - Sucre by Peter Scholte
All inclusive - 4 gangen diner voor €75,- geldig op dinsdag, woensdag en donderdag t/m 28 februari - De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50
Recente meningen van restaurants in Bergambacht
Barolo
In een eerder review schreef ik over de teloorgang van dit restaurant. Gisteren toch maar weer eens een poging gewaagd en wat bleek: nieuwe eigenaren! En dat was te merken. Ronduit heerlijk gegeten. Mooie kaart, lekkere wijn, heerlijk 3-gangen verrassingsmenu. De bediening is vriendelijk en correct. We hebben weer een restaurant in de buurt waar we lekker een avondje kunnen tafelen. Een aanrader!!
Uitstekend 2011-12-22 door Ammerstol
Barolo
Een restaurant is een optelsom van eten, locatie, ambiance. Hier werkt deze combinatie helaas niet voor ons, zo midden op een rotonde is het net of je in een aquarium zit.
Redelijk 2011-12-06 door Olivier_van_N
Barolo
Na lange tijd niet geweest te zijn dachten wij leuk naar Barolo. Het werd een teleurstellende ervaring. Het bedienend personeel informeerde slecht over de keuze mogelijkheden, soep was lauw (terug gestuurd), hoofdmenu niet spraakmakend en moesten ongeveer een half uur wachten op het dessert. Al met al, Mike was niet volmaakt maar wel gastvrij, gezellig en attent.
Matig 2011-12-05 door casper74
Barolo
Zojuist gegeten bij Barolo en het was heerlijk. Superlekker rundvlees, leuk gepresenteerd. De bediening was vriendelijk, attent en het eten werd op een prima snelheid geserveerd. Wat een minpuntje voor ons is, is de ligging aan een druk kruispunt. Je hoort er niets van, maar omdat de gehele buitenwand uit glas bestaat, zie je verkeer langskomen. Wellicht wordt dit opgelost...
Goed 2011-11-06 door Pris1971
Barolo
Op donderdagavond 20 oktober hebben mijn man en ik bij restaurant Barolo een tafel gereserveerd voor 2 personen. Van een zakenrelatie hoorden we dat we restaurant Barolo echt eens moesten proberen. En wat een prachtig en sfeervol restaurant is Barolo! Helaas hebben we een aantal zaken waar we ons aan stoorden: - Bij het jas aannemen kregen we de opmerking: U heeft...
Matig 2011-11-01 door lepelaar10