Berg en Terblijt

Berg en Terblijt biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Mediterraan en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Berg en Terblijt? De populaire restaurants in deze maand zijn De Potkachel, La Caverne de Geulhem en De Geulhemermolen.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafés van Berg en Terblijt”

Video van een restaurant in en om Berg en Terblijt

Restaurant video van Beddington's

Recente meningen van restaurants in Berg en Terblijt

De Potkachel

Vorige week asperge menu gegeten, heerlijke en smaakvolle gerechten. Voor een super prijs kwaliteit verhouding. Een zeer vriendelijke en attente bediening maken de avond tot een compleet plaatje. Voor herhalling vatbaar

Uitstekend 2012-05-24 door Chefke

De Potkachel

Professioneel gepresenteerde en smaakvolle gerechten. Ruime menukeuze. Prijs-kwaliteit is zeer goed! Onverwacht goed gegeten. Het neuriën/zingen van Franse chansons door de eigenaar zal niet door iedereen gewaardeerd worden, maar wij hadden er geen problemen mee.

Uitstekend 2012-05-06 door Boelsy

De Potkachel

Gewoon heerlijk eten en mooi geserveerd. Voor een normale prijs, kun je ook wat exclusievere gerechten eten. We'll be back!

Goed 2012-05-02 door Linnypin

De Potkachel

Prima naar ons zin gehad. Heerlijk eten en toptop voor diegene die dit klaar maakt. De kamers( nieuw) waren prima, alleen een minpuntje, het ontbijt. De verse broodjes waren om 9 uur al op. Jammer, maar verder. Prima

Goed 2012-04-23 door beatje

De Potkachel

Wij hadden een arrangement van hotel en diner erbij, fantastisch! Een mooie schone kamer met een fantastisch diner. De smaak, de presentatie was uitstekend. Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Goed 2012-04-21 door dambrand