Bentveld

Bentveld biedt 2 restaurants.

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Bentveld!”

Video van een restaurant in en om Bentveld

Restaurant video van Griftpark 1

Recente meningen van restaurants in Bentveld

Pondok Yanie

Heerlijke rijsttafel gehad. Bijzonder vriendelijke bediening. Het is of je op visite komt bij een warme familie.

Uitstekend 2012-01-07 door ReurinkBas

Oak

Goede plek na een dagje strand! Verse vis en biologisch vlees.Een heel behoorlijke huiswijn. Kortom, goed!

Goed 2011-09-02 door job

Oak

Heerlijk gegeten in dit restaurant in Bentveld. Thaise soep, heerlijk, Tornedos van de grill was aan de kleine kant, super heerlijke trio van chocolade na. Wel een 'ons kent ons' restaurant, maar prima bediening (ondanks onze veeleisende tafelgenoten). Zaten lekker buiten op het terras aan de zijkant van het restaurant. Terrasverwarming aan. Inrichting mooi, simpel, allemaal niets op aan te...

Uitstekend 2011-07-04 door byfrij

Oak

verjaaardag feest gevierd met bbq, was perfect verzorgd eten was super, bediening TOP aankleding helemaal goed, prijs kwaliteit verhouding was uitstekend, waren veel kinderen aanwezig en hier werd goed rekening meegehouden. OAK is ook een aanrader voor feesten. Fam.Veldhuijzen Hoofddorp.

Uitstekend 2011-06-20 door edithvanwarmerdam

Oak

Heerlijk gegeten! In een knusse sfeer gezellig zitten tafelen. Het eten was prima verzorgd en mooi opgemaakt. Heerlijke oesters! De bediening deed zijn best het ons naar de zin te maken. Complimenten! We gaan zeker terug, en dan hoop ik dat we ook op het terras kunnen eten, dat zag er namelijke erg gezellig uit!

Uitstekend 2011-06-10 door nienkenijhof