Bennebroek

Bennebroek biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Vis en Aziatisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Bennebroek? De populaire restaurants in deze maand zijn Les Jumeaux, Zen en Dragon Garden.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Bennebroek”

Video van een restaurant in en om Bennebroek

Restaurant video van Librije

Recente meningen van restaurants in Bennebroek

Zen

In een weekendje weg zijn wij bij Zen restaurant gaan eten. Het restaurant ziet er schoon, netjes en zeer mooi ingericht uit. De bediening is vriendelijk, correct opgesteld en je wordt snel geholpen. Ben je een sushi fan dan is dit restaurant echt een aanrader. Bij Zen restaurant is de sushi uitermate vers, goed gepresenteerd en de smaak richting perfect!

Uitstekend 2012-04-23 door berjan

Les Jumeaux

Het eten is top: voor een culinair hoogstandje ben je hier goed op zijn plek! De bediening is vriendelijk, doet goed zijn best en het restaurant zie er qua inrichting ook top uit!

Uitstekend 2012-04-12 door vdBergg

Zen

Ten eerste, de ambiance van het restaurant is heel bijzonder, de bediening doet zijn best. Helaas werd het eten, naar mate de avond vorderde, slechter en dat is jammer. Zo hadden wij het gevoel dat het toetje met minder zorg was klaargemaakt, erg jammer.

Redelijk 2012-04-12 door vdBergg

Les Jumeaux

in Les Jumeaux gegeten tijdens de restaurant week, heerlijk gegeten uitstekende kombinaties van gerechten. we werden geod ontvangen door de gastvrouw en netjes naar de tafel geholpen. complimenten aan de inrichting van de zaak we zaten aan een ronde tafel! altijd leuk de bediening liet alleen zeer wensen over, moesten erg lang wachten en kregen alleen uitleg van het voorgerecht van...

Redelijk 2012-03-10 door kokertje

Les Jumeaux

Misschien komt het door de hoge verwachtingen die ik had, maar het was iets minder dan ik dacht, vooral in de service. Gelukkig wel heel gezellig met elkaar gehad! Minpunten: chagerijninge vrouw, keek je niet aan en creeerde een sfeer waarin je haar bijna niet meer durft te vragen of je nog mag kiezen voor je dessert (zoet of kaas), de...

Redelijk 2012-02-22 door Jantje20