Algemeen (1)
Frans (6)
Hollands (5)
Internationaal (11)
Mediterraan (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Regionaal (1)
Hall (1)
Meer...29 niet getoond.Restaurants in Beekbergen - Aziatisch
Sorteren op:
Beekbergen
Beekbergen biedt 20 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Beekbergen? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Ei Van Columbus, De Smittenberg en De Woeste Hoeve.
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Beekbergen
De Engel eten & drinken
We hebben een zeer gezellig middag/avond gehad. Prettige sfeer en vriendelijke bediening. Het eten was heerlijk vers en smaakvol!
Uitstekend 2012-05-19 door mandasmijntje
De Pannekoek
Standaard inrichting op een niet bijzondere lokatie, maar met kwalitatief goede pannenkoeken. Keuze is ruim. Wat echt positief opvalt is de bediening. Het plezier straalt ervan af. dat zou voor ons een reden zijn om bij een pannenkoek er weer te komen!
Goed 2012-05-09 door Proever75262
Restaurant het Jachthuis
Via een actie hier terecht gekomen. Ons werd een menu aangeboden met soep (keus uit 4), hoofdgerecht en verrassingsdessert. Zelf nog extra stokbrood besteld, maar die was er nog niet toen de soep op was, dus maar afbesteld. Soep was redelijk, kon qua temperatuur direct gegeten worden (dus mondwarm). Smaak niet echt spectaculair. Hoofdgerecht was goed (maar het wild was te lang...
Redelijk 2012-05-05 door LucienIens
De Engel eten & drinken
Wij waren hier met z'n viertjes op zondag 29 april. In de buurt een weekendje weg en op zoek naar een eetcafeetje. Wij vonden de ontvangst gastvrij en we hebben er heerlijk gegeten. De frites en varkenhaas waren echt super, dus geen minpunt te bedenken. Volgende keer weer!
Uitstekend 2012-05-02 door eertje1957
Grandcafé Riant
Gezellig ingericht met vriendelijke bediening Zorg dat de prijzen op uw website in overeenstemming zijn met de menukaart Haal vandaag nog de garnalenkroketten van de kaart, smaakt nergens naar, geen garnaal te ontdekken, één slappe massa, te gebruiken als spons Volgens de bediening huisgemaakt.......
Goed 2012-04-26 door jan28