Laatste recensies voor restaurants in BeekbergenHet Ei Van Columbus, Beekbergenzaterdag met zijn tween gegeten. de sfeer is gezellig romantisch. vooral vooraf borrelen bij de openhaard vonden wij ook echt heel sfeervol. we hebben gekozen voor een 4gangen verrassingsmenu. echt waar elke gang was een verrassing. heerlijk gegeten! de bediening... 2010-03-11 door marianvanmourikgroot
Het Ei Van Columbus, BeekbergenAfgelopen zondag hebben we met de familie (12 personen) hier gegeten. Ontvangst was zeer goed, zowel binnen als buiten was het erg gezellig. (buiten hadden ze nl. een heel gezellig vuur gemaakt) Binnen eerst een borrel genomen bij de openhaard.... 2010-03-10 door ThomasProever
Het Ei Van Columbus, BeekbergenVooraf op de website gekeken naar de openingstijden. Een eind gereden om bij dit restaurant te kunnen lunchen. Komen we aan op vrijdag 12.00 uur: dicht. Deur op slot, geen enkele mededeling te zien, vaag licht binnen. Bij toeval komt... 2010-02-27 door Fijnproever56
't Pandje, Beekbergenhet eten is prima,voldoende keuze en niet duur. ze zijn er heel lief voor kinderen en gehandicapten en ze hebben leuke muziek. Je moet soms wel lang wachten als je drie gangen eet en dat vinden de kinderen wat minder.... 2010-02-25 door marijeruhe