Bbq, Grill (1)
Grieks (3)
Internationaal (1)
Italiaans (1)
Kantonees (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Meer...0 niet getoondIn de buurt:
Meerssen (15)
Meer...24 niet getoond.Restaurants in Beek (li) - Chinees
Sorteren op:
Beek (li)
Beek (li) biedt 16 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Regionaal, Grieks en Chinees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Beek (li)? De populaire restaurants in deze maand zijn Aan de Meule, De Lindeboom New Style en Ristorante Italiano Pasta e Vino.
“Mooiste plekjes van Beek (li)”
- 1. Ristorante Italiano Pasta e Vino
- 8. Brasserie 't Schip
- 9. De Graasj
- 10. Dalida
- De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-
Recente meningen van restaurants in Beek (li)
De Lindeboom New Style
Heerlijk hier gedineerd! je word hier nog echt als gast begroet met een hand bij binnenkomst en bij het afscheid. Die hartelijkheid blijf je voelen tijdens het verblijf, niets is teveel. Zeer goede parate kennis van producten. De gepassioneerde sommelier schonk ons een zeer gul en smakelijk wijnarrangement, en alles wat uit de keuken kwam was "TOP SPITZE". De prijs-kwaliteit verhouding is...
Uitstekend 2012-05-22 door proevertjeculinair
La Bergerie
Eindelijk een restaurant dat aandacht besteed aan groenten! Diverse soorten, ruim voldoende en niet te gaar klaargemaakt. Twee goede visgerechten en twee prima vegetarische gerechten genuttigd. Heel attent dat men voor de amuse kwam vragen of we vegetarier waren (n.a.v. de bestelling). Ook een heel prettige en betaalbare wijnkaart. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Uitstekend 2012-04-30 door rocust
De Lindeboom New Style
Met collega's van DSM hier gaan eten en voor de 2e keer in een half jaar was de vis niet vers. Bediening ook zeer matig. Hier komen we dus nooit meer !
Slecht 2012-04-16 door ingendaal
Restaurant Kreta
Heerlijke vleesgerechten met mals vlees, niet het uitgedroogde vlees wat veel Griekse restaurants serveren. De beste gyros die ik buiten Griekenland heb gegeten. Zeker een aanrader als je zin hebt in een grote schotel met vlees. Boeiend om het keukenpersoneel in de open keuken aan het werk te zien.
Goed 2012-04-15 door Nelissuh
Aan de Meule
smakeloos eten! carpaccio zat geen smaak aan .Het vlees van de saté had een rare structuur had veel weg van een pakje uit de supermarkt, écht niet lekker. Het dessert chocoladefondue was een leuk idee, ijs met bosvruchten erg "gewoontjes". Niet meer voor herhaling vatbaar, vorig jaar ook hier geweest, kwaliteit was toen beter,jammer..
Matig 2012-04-13 door okt13