Dit zeggen de gasten over restaurants in Beek (gd)
Uitspanning 't Peeske
Uitstekende sfeer en heerlijk eten en drinken. Zelfs in de winter al lekker buiten in de zon op het terras kunnen zitten. Maar ook binnen ziet het er fantastisch uit. Heerlijk gegeten en goed verzorgd door een vriendelijke en attente bediening. Bij ieder bezoek een vakantiegevoel in Beek!
Uitstekend 2008-03-30 door Proever73456
Uitspanning 't Peeske
gegeten heb ik er nog niet (wel iets gedronken), maar ligging is en blijft superieur!
Goed 2007-06-17 door Proever1391
Uitspanning 't Peeske
Na een stevige wandeling werden we verrast door dit restaurant op een mooie lokatie aan het rand van het bos. De bediening was buitengenwoon vriendelijk. De kaart bescheiden maar voldoende. En wat we bestelden was echt heerlijk. Mooi geserveerd en gewoonweg lekker. De rekening was weer meer dan prettig. Een absolute aanrader!!
Uitstekend 2006-09-05 door johan m
Beek (gd)
Beek (gd) biedt 1 restaurants.
“De lekkerste eetcafĂ©s van Beek (gd)”
- El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag