Bbq, Grill (1)
Enter (8)
Epe (27)
Meer...41 niet getoond
Bathmen
Bathmen biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Mediterraan en Bbq, Grill.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Bathmen? De populaire restaurants in deze maand zijn Bistro Bodega Graaf Otto, De Brasserie van Boode en Steakhouse Bonanza.
“Nieuwste aanwinsten in Bathmen”
- Da Sebastiano
Korting - Bij de combinatie hoofdgerecht / nagerecht een voorgerecht naar keuze gratis - geldig van vrijdag t/m zondag - El Olivo
Reserveer direct en krijg 10% korting op de rekening op zondag, maandag en dinsdag - Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50
Recente meningen van restaurants in Bathmen
Steakhouse Bonanza
Uitstekend steakhouse. Het eten is is voortreffelijk de bediening erg goed en het interieur en de sfeer is bijzonder goed. Wij komen hier regelmatig en blijven dat zeker doen. Liesbeth
Uitstekend 2011-10-14 door liesbeth-schaap
De Brasserie van Boode
Echt super lekker gegeten hier. Verrassend ook. Echt dat uit eten gevoel. Mooie inrichting en goed rolstoeltoegankelijk. Wel even rekening houden bij de reservering omdat er ook plaatsen met banken zijn op een verhoogd gedeelte. Er is 1 nadeeltje aan Boode. Op zondag moet je voor 9.30 weg wezen. Dan begint ernaast de disco en dreun je het restaurant uit!
Uitstekend 2011-08-26 door Eelkedroomt
De Brasserie van Boode
Prima tent! Lekker eten, goede bediening en leuk ingericht!
Uitstekend 2011-08-22 door MirandaSies
Bistro Bodega Graaf Otto
Gisteren met 14 man gegeten. Grote club,. maar ze konden het goed aan. Over het algemeen tevreden: goede porties, goed kaart. Vitellowas een beetje aan de smakeloze kant, verder redelijk goed allemaal. De kleintjes moesten erg lang wachten op een pannenkoek, die ik zelf beter kan maken.
Redelijk 2011-08-22 door Vergetengroente
Bistro Bodega Graaf Otto
Wij hebben gister lekker gegeten bij Graaf Otto. We hadden geluk dat de nieuwe kaart was ingegaan. De varkenshaas was lekker mals en de scholfilet was uit de kust. Wij werden vriendelijk bediend, in het begin hadden wij het idee dat wij vergeten waren maar hier was later niets meer van te merken.
Goed 2011-08-04 door Mientje80