Bathmen

Bathmen biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Mediterraan en Bbq, Grill.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Bathmen? De populaire restaurants in deze maand zijn Bistro Bodega Graaf Otto, De Brasserie van Boode en Steakhouse Bonanza.

refresh Top 10

“Nieuwste aanwinsten in Bathmen”

1. 1. Bistro Bodega Graaf Otto
  2. 2. Steakhouse Bonanza
  3. 3. De Brasserie van Boode

Video van een restaurant in en om Bathmen

Restaurant video van Looks

Recente meningen van restaurants in Bathmen

Steakhouse Bonanza

Uitstekend steakhouse. Het eten is is voortreffelijk de bediening erg goed en het interieur en de sfeer is bijzonder goed. Wij komen hier regelmatig en blijven dat zeker doen. Liesbeth

Uitstekend 2011-10-14 door liesbeth-schaap

De Brasserie van Boode

Echt super lekker gegeten hier. Verrassend ook. Echt dat uit eten gevoel. Mooie inrichting en goed rolstoeltoegankelijk. Wel even rekening houden bij de reservering omdat er ook plaatsen met banken zijn op een verhoogd gedeelte. Er is 1 nadeeltje aan Boode. Op zondag moet je voor 9.30 weg wezen. Dan begint ernaast de disco en dreun je het restaurant uit!

Uitstekend 2011-08-26 door Eelkedroomt

De Brasserie van Boode

Prima tent! Lekker eten, goede bediening en leuk ingericht!

Uitstekend 2011-08-22 door MirandaSies

Bistro Bodega Graaf Otto

Gisteren met 14 man gegeten. Grote club,. maar ze konden het goed aan. Over het algemeen tevreden: goede porties, goed kaart. Vitellowas een beetje aan de smakeloze kant, verder redelijk goed allemaal. De kleintjes moesten erg lang wachten op een pannenkoek, die ik zelf beter kan maken.

Redelijk 2011-08-22 door Vergetengroente

Bistro Bodega Graaf Otto

Wij hebben gister lekker gegeten bij Graaf Otto. We hadden geluk dat de nieuwe kaart was ingegaan. De varkenshaas was lekker mals en de scholfilet was uit de kust. Wij werden vriendelijk bediend, in het begin hadden wij het idee dat wij vergeten waren maar hier was later niets meer van te merken.

Goed 2011-08-04 door Mientje80