Barneveld

Barneveld biedt 25 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Chinees-Indisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Barneveld? De populaire restaurants in deze maand zijn De Verwennerij, Mio Girasole en Het Schaap.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafés van Barneveld”

1. 1. Hebberd Eeterij De
  2. 2. Kiprestaurant Kukeleku
  3. 3. Eetcafe de Gribus

Video van een restaurant in en om Barneveld

Restaurant video van Au Coin d. B. Enf.

Recente meningen van restaurants in Barneveld

Mio Girasole

Heb hier nu 3 keer gegeten, alle keren heb ik lang op voor/hoofd en nagerecht moeten wachten, afgelopen woensdag kreeg ik als argument dat ik een voorgerecht had moeten bestellen dan had het hoofdgerecht niet zo lang op zich laten wachten... Aankleding mag wat meer, nu erg steriel en bediening mag actiever en oplettender zijn (en niet met 3 man achter...

Redelijk 2012-01-06 door MP13

Eetcafe de Gribus

De vorige meningen zijn van alweer een tijdje geleden. Kennelijk is er veel verbeterd. Gisteren geweest met een klein groepje (4). Heel aardig gegeten, vriendelijke bediening, niet lang gewacht, sfeervolle zaak. Kortom, prima eetcafeetje

Goed 2011-12-27 door johan1

Lanterna

Bediening is zonder uitzondering onbeleefd en chagarijnig. Pizzas van goede kwaliteit. Tiramisu komt uit een plastic bakje, kun je beter thuis eten.

Matig 2011-12-26 door maarten1986

De Babbel

Met een groep van 25 personen een 3 gangen keuzemenu gegeten, top geregeld allemaal, heerlijke gerookte zalm, iberico als hoofdgerecht erg lekker en 1 van de beste tiramisu ooit gegeten, wij komen als bedrijf zeker terug en Prive zal ik hier ook vaker te vinden zijn, vanaf nu.

Uitstekend 2011-12-13 door eline01

De Babbel

eten regelmatig daar maar de laatse twee keer slecht ,zalm droog sate aangebrand en teveel betaalt .en wordt niets met de klacht gedaan rondom slecht dus. ga daar niet meer eten dus

Slecht 2011-11-05 door prima