Bbq, Grill (2)
Internationaal (10)
Meer...12 niet getoondIn de buurt:
Albrandswaard (1)
Barendrecht (21)
Capelle aan den IJssel (35)
Heerjansdam (2)
Rotterdam (804)
Westmaas (1)
Zwijndrecht (3)
Barendrecht
Barendrecht biedt 21 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Barendrecht? De populaire restaurants in deze maand zijn Heerlijck Eten & Drinken, Japans Restaurant Banzai en Drank&spijslokaal LUST.
- Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni
Recente meningen van restaurants in Barendrecht
Heerlijck Eten & Drinken
25 mei.Gezellig High tea met een vriendin,althans was de bedoeling,heb 8 x gebeld om proberen door te geven dat wij 15 minuten later zouden aan komen,er blijkt geen telefoon aanwezig te zijn wel in de zaak aan de overkant van het plein de Lavendel maar daar hebben ze blijkbaar geen zin om op te nemen,al met al was het geen...
Slecht 2012-05-26 door Mdeman
Heerlijck Eten & Drinken
Vandaag hebben wij het ook mee "mogen" maken....VRESELIJK! We hadden een ice fondue besproken om 18 uur....Om 19.30 kregen we eindelijk ons brood! Dit was zeker weten van 3 weken geleden, helemaal uitgedroogd! Even later konden we beginnen aan de fondue, klein schaaltje fruit, paar spekjes en een uitgedroogd stukje cake......hoe is dit mogelijk! Zo slecht, om nog maar...
Slecht 2012-05-25 door Peewee678
Olympiada
Een uitgebreide, maar traditionele kaart, d.w.z. niets verrassends. De kwaliteit is prima; vers, behoorlijke proties en goed gemaakt. De enige tegenvaller was de weinig smaakvolle vegetarische moussaka. Bediening is vlot en prettig. We zaten prima op het terras, en een blik binnen gaf de indruk van een prachtige moderne ambiance.
Goed 2012-05-25 door Robbertje
Heerlijck Eten & Drinken
Van de week high tea gehad bij Heelijck. Nou het was allesbehalve heerlijk! De bediening was onderbezet, de high tea was te weinig en slecht van kwaliteit. Als je via vakantieveilingen hebt geboekt: ga daar klagen! Als je je bon nog niet hebt genruikt en je hebt geboekt voor Heerlijck Rotterdam, zeg dan vakantieveilingen dat je niet in Barendrecht wilt eten....
Slecht 2012-05-25 door patricia1984
Diggels Eetcafe
Gezellig, eten prima , prijzig en wat ik al eerder las, beetje arrogante houding. Het lijkt wel of tegenwoordig de restaurants koning zijn en de klant blij moet zijn dat ze daar mogen eten. Omgekeerde wereld.
Redelijk 2012-05-22 door sushipetra