Algemeen (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Bad Nieuweschans
Sorteren op:
Bad Nieuweschans
Bad Nieuweschans
Bad Nieuweschans biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Algemeen en Mediterraan.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Bad Nieuweschans? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Waters of the World (Fontana Bad Nieuweschans), Jegide en De Poort van Groningen.
“De lekkerste Thaise restaurants van Bad Nieuweschans”
- al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli
Recente meningen van restaurants in Bad Nieuweschans
Hotel Restaurant de Leeuwerik
Heerlijk gegeten, prima huiswijn erbij en fijne en ongedwongen bediening! Een aanrader voor wie eens helemaal tegen de Duitse grens wil "fijnproeven"!
Uitstekend 2012-05-06 door TreesDanes
Restaurant Waters of the World (Fontana Bad Nieuweschans)
lekker gegeten in restaurant waters of the world. Nadat we in de serre hadden plaatsgenomen zijn we verwend met een heerlijk 3 gangen diner. Vooraf gestart met knabbels van het huis met warme broodjes en 3 bijlagen. De gerechten zijn goed uitgedacht en de desserts zijn plaatjes. uitgerust weer naar huis gegaan. We hadden namelijk een bad diner arrangement cadeau...
Uitstekend 2012-03-21 door alexus
Restaurant Waters of the World (Fontana Bad Nieuweschans)
geweldig gegeten en alles vers de streekprodukten zijn een aanrader. gezellig en attente bediening. we hebben genoten !
Goed 2011-09-26 door jossevink
Brasserie Bubbels (Fontana Bad Nieuweschans)
Heerlijk eten, voor elke beurs is er iets
Goed 2011-09-20 door imans314
Restaurant Waters of the World (Fontana Bad Nieuweschans)
Prima eten! Ga vooral voor een grand desert
Uitstekend 2011-09-20 door imans314