“Lekker eten in Baarn”
“Beste bediening van Baarn”
“Nieuwste aanwinsten in Baarn”
- 1. Tunjungan
- 7. Restaurant Vuur
- 8. Olympia
- 9. Eethuys Café de Generaal
- 10. Hotel-Brasserie La Promenade
“Mooiste plekjes van Baarn”
“Recentelijk beoordeeld in Baarn”
“De lekkerste eetcafés van Baarn”
“De lekkerste Thaise restaurants van Baarn”
“De beste Japanners van Baarn”
Baarn
Baarn biedt 24 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Baarn? De populaire restaurants in deze maand zijn Pomodori, Eethuys Café de Generaal en Restaurant Joyah.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni
Recente meningen van restaurants in Baarn
Restaurant Joyah
Afgelopen woensdag hier gegeten met drie collega's. Ik moet zeggen, het was voortreffelijk! Het eten is van hoge kwaliteit en komt de keuken uit als kunstwerkjes, het was erg goed. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed en de bediening is uiterst correct en attent. We hebben een gezellige lange avond gehad en we voelden ons erg welkom. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!
Uitstekend 2012-05-26 door loekbrands
Restaurant Joyah
Dit weekend wezen eten bij Joyah. Na veel verhalen besloten ik en mijn vrouw er een keer te gaan eten. Bij binnenkomst meteen aan ons tafeltje geholpen en de bediening was ook zo vriendelijk om onze jassen weg te hangen. Vervolgens wat te drinken gekregen en eten besteld. Het duurde allemaal iets langer vanwege de drukte denk ik maar dat...
Uitstekend 2012-05-21 door Alexander1191
Groot Kievitsdal
Vriendelijk personeel, kleurplaten voor de kinderen: prima. Prijs prestatieverhouding is op zich ook niet veel mis mee, maar toch. Eind van de dag even dineren met onze kinderen van 4 en 6 in de bistro. En zoals vrijwel altijd: voor de kinderen alleen pannenkoek of patat frikadel/kipschnitzel/kroket en dan zo'n kwart keiharde tomaat en 3, 2 schijfjes komkommer en blaadje...
Redelijk 2012-05-13 door Proever uit Hilversum
Hotel-Brasserie La Promenade
Voor mij was het terras "de binnenkomer" Goede bediening en service op het terras voor een lunch. Ook de ambiance binnen in het restaurant was perfekt. Lenny.
Goed 2012-04-26 door Verstraete17
Greenfield's
Vaak naar tevredenheid gegeten in dit restaurant. Helaas was dat gisterenavond 1e Paasdag niet het geval. Het bedienend personeel was ongeinteresseerd, er moest lang gewacht worden en telkens gevraagd worden of we nog wat te drinken konden krijgen. Bovendien ging men snel over met het herschikken en dekken van de tafels voor de volgende dag, wat ook niet zo gezellig...
Redelijk 2012-04-09 door pasen