Restaurants in Baarle Nassau

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

'T Singeltje

Bistro

Lotus

Sint Annaplein 9

Baarle Nassau

Baarle Nassau biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Brasserie en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Baarle Nassau? De populaire restaurants in deze maand zijn La Pergola, De Pannenkoekenbakker en Den Engel.

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Baarle Nassau!”

Video van een restaurant in en om Baarle Nassau

Restaurant video van Kabinext

Recente meningen van restaurants in Baarle Nassau

La Pergola

De service is mijns inziens beneden peil. Men neemt niet de moeite 10 minuten glutenvrije pasta te koken terwijl er wel telefonisch contact over is geweest. Niet de service die ik van een horeca bedrijf verwacht.

Slecht 2011-10-30 door johan123456

La Pergola

Heerlijk gegeten. Verse producten, goed gekruid, echt zoals ze in italie zelf ook koken. Er zijn naar mijn mening te weinig restaurants die sfeer, klant tevredenheid maar vooral kwaliteit voorop stellen. Echt de moeite waard om een keer naartoe te gaan. Geloof me, je komt daarna echt terug!

Uitstekend 2011-09-03 door maartjep90

Den Engel

Komen regelmatig bij Den Engel. Bediening is voorkomend en behulpzaam, mag wat alerter soms. Ruime keuze op de kaart. Eten is goed, mooie porties, goed van smaak wat klassiek opgediend. Gezellige eetgelegenheid waar altijd veel doen is.

Goed 2011-08-14 door loboor

Bistro La Frontiere

Vanavond gegeten in La frontiere met familie. Super aardige bediening, je voelt je echt welkom. Ik had een carpaccio en een entrecote. Perfecte prijs kwaliteit, leuke tuin en bovenal, waar krijg je nog meisjes aan tafel die lachen en oprecht vriendelijk zijn. Bedankt voor jullie goede zorgen.

Goed 2010-08-01 door Ipadjanneke

La Pergola

Gegeten 19 November 2009. Italiaans eten, zoals jezelf thuis zou koken.Goede ingrediënten smakelijk bereid, geen uitschieter, redelijke huiswijn en vriendelijke bediening, Algehele indruk, goed, zijn wij weer in de buurt en willen een hapje eten gaan wij daar zeker weer.

Goed 2009-11-26 door Ady