Nieuwe recensies in Arnhem

Smaak

19 mei 2013

Het was erg rustig, slechts 2 tafels bezet en dat op een zaterdagavond... Toch geprobeerd, en hier onze mening.

Wij kozen alleen het hoofdgerecht, en kregen tot onze verrassing van tevoren ook brood met dips (olie, zeezout en boter), en een amuse (een soort kreeftsoepje en ham). Dat bleek achteraf wel fijn, want hoewel het hoofdgerecht heerlijk (!) was, was het wel wat weinig.

De ambiance is mooi, maar haast te sjiek, en mist daardoor 'gezelligheid'. De bediening leek wat onwennig, waardoor wij het gevoel kregen in een net-geopend restaurant te zitten. De eigenaresse (?) was erg vriendelijk en maakte de sfeer wat warmer met haar vertelsels over het eten.

coja
coja

Dudok Arnhem

19 mei 2013

High Tea met 8 dames, mooie ronde tafel, jammer genoeg in de tocht omdat voor en achter deuren open stonden vanwege het mooie weer, Prima bediening, meedenken en attent.
De broodjes hadden even ververst kunnen worden, nu waren ze wat klef,de zontomaatjes taai maar verder smakelijk, Veel zoetigheden, mooi opgediend op een etagiere.
Het decor geweldig, wat een mooie zaak.
Gezellig gezeten

Gegeten op: 19 mei 2013.
Proever

Rose's Lounge Restaurant

19 mei 2013

Zaterdagavond met 8 dames gegeten bij Roses Lounge, leuk ingericht geheel en een mooie plek, Het was donker binnen, de verlichting kan wat meer.
Het kaart is goed, vis, vlees , vegetarisch, van alles wat, en toch moeilijk kiezen omdat er veel gerechten op staan "die je thuis ook lekker eet". Kwaliteit van het eten was goed.
Service was oké, er werd vlot geholpen.
Wat we de grote ergernis van de avond vonden was de muziek, vooral na 22.00 uur een dj die een voortdurende dreun voortbracht, totaal niet passend bij een etentje. Jammer!
De lounge wil te veel, en uitgaansgelegenheid zijn voor jongeren die de muziek aanspreekt en restaurant zijn.

Proever

Arneym

19 mei 2013

Een leuk een knus eetgelegenheid waar wij een lunch hebben genomen. De broodjes en hapjes zien er leuk uit en als we in de buurt zijn gaan we zeker nog eens langs

Gegeten op: 18 februari 2013.
Jb1978
Jb1978

Eetcafe Beide Dames

19 mei 2013

Met twee kinderen gegeten en een aangename verassing geworden. Besloten hier naar toe te gaan omdat ze ook een kindermenu hebben en kindvriendelijk zijn. In de serre gezeten: leuke plek, maar wel goed dat de verwarming aanstond. Inrichting verder in stijl maar niet bijzonder. Flesje rode wijn, Argentijnse malbec heel goed en netjes geprijsd. Fles had wat warmer gemogen. Kindermenu leuk opgebouwd en leuke keuze (carpaccio!). Helaas ook frikandel en kipnuggets. Wanneer verzinnen we daar nu eens wat anders voor. Bijvoorbeeld klein biefstukje of kipfilet. menu kaart niet ingewikkeld maar leuke keuzes, carpaccio, soep en salades. Ook in hoofdgerechten geen verrassende keuzes; spare ribs, biefstuk maar ook hele dorade en die is goed bereid! Dagmenu met vis wat voorgerecht (grote paddestoel met gamba's gefrituurd in bierbeslag) aangaat wel origineel, niet te gekunsteld maar kon wel wat meer kruiden gebruiken. Desserts leuk en gewoon lekker (trifle met framboos). Je proeft dat het vers is. Het eten kan hier en daar wel wat meer kruiden gebruiken maar verder wat ons betreft goede prijs kwaliteit verhouding voor een eetcafé. Nette bediening en we konden ook gewoon kraanwater krijgen. Hier komen graag nog eens terug.

Josephine Coffee

19 mei 2013

Geluncht op zonnige middag. Verrassend terras achter het pand heerlijk in de zon uit de wind. Lunchkaart origineel en beloofde verse dingen met aparte broodsoorten. Was ook prima maar de broodjes waren behoorlijk standaard alleen anders naamgegeven. Ruime porties beleg. Tonijnsalade fris, tikkie grof maar huisbereid. Grote kop muntthee erbij. Bediening was bezig met andere zaken en dus duurde het allemaal even en dat vonden we niet handig tijdens een lunch.
Al met al voor net geen tientje prima lunch.

Gegeten op: 22 april 2013.

De Palatijn

19 mei 2013

Twee keer geluncht met kinderen. Mooie locatie in park. Binnen zit je prima, tafels ver genoeg van elkaar. De ruimte, bar en wc kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken. De bediening is vlot en vriendelijk en ook behulpzaam. De lunchkaart is prima qua keuze, gewone Hollandse dingen, uitsmijter, kroket en wat warme broodjes. De uitwerking is ook prima maar niet meer dan dat. Dun gesneden ijsbergsla, fabrieksbrood en een sinaasappelschijfje ter decoratie. Qua prijs redelijk, ruim onder een tientje heb je aardig gelucht in een mooie omgeving met nette bediening.

Gegeten op: 17 mei 2013.

Restaurant Benjamin

18 mei 2013

Tweede keer in twee weken heerlijk gegeten. Heel knus met mijn vriendin in een relaxte sfeer. Vooraf zalm, hoofd een top eendenborst en toe de cheesecake. Erg lekkere wijn bij de eend op aanraden van de dames. Wederom een top avondje!

Proever54865
Proever5486...
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Steakhouse de Kastelein

18 mei 2013

Voor een tweede maal voortreffelijk gegeten in deze fijne ambiance. Ten eerste is het eten er heerlijk en met zorg bereid. dat zie je en proef je meteen. De kaart is simpel maar verrassend en verandert regelmatig. De service is uitstekend: netjes, vriendelijk en - heel belangrijk - met aandacht! De aankleding is wat ouderwets, maar dat geeft juist een heel gemoedelijke sfeer. Doordat de tafels ruim zijn opgesteld hoef je toch ook niet het gesprek van je buren te volgen.
Kortom, heel fijne plek waar duidelijk met veel aandacht en toewijding voor een heerlijk etentje wordt gezorgd.

vreetbeer
vreetbeer

Graave Eten & Drinken

18 mei 2013

Wat een top tent! Dit is precies wat Arnhem nodig heeft: super sfeer, lekker eten, leuk personeel en niet duur! Echt een aanwinst!

Jantienvandermeer
Jantienvand...