Algemeen (3)
Ellecom (4)
Elst (3)
Meer...33 niet getoond
Arnhem
Arnhem biedt 202 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Arnhem? De populaire restaurants in deze maand zijn Trianon, Smaak en De Steenen Tafel.
“Beste bediening van Arnhem”
- 1. Miss Jazzlyn
- 8. De Stoep
- 9. Silk Road
- 10. De Smidse
- Izkaya Touch Table Restaurant and Cocktail Bar
Valentine Sharing Menu - menu voor 2 personen voor €37,50PP - geldig op alle dagen van de week van 10 t/m 15 februari - Grand-Café Restaurant Des Deux-Villes
Valentijnsarrangement - twee gangen diner met prosecco rosé & voorpremière This Means War met grote popcorn voor €39,- - Restaurant Karakter
Zes gangen 'High-Wine' Een zeg gangen menu met bijzondere wijnen voor €47,- geldig van di, wo, do,vrij & za t/m 31 maart
Recente meningen van restaurants in Arnhem
Rung
Echt een leuk restaurant. Modern ingericht en toch sfeer. Je proeft hoe vers het eten is bereid. Bijzondere gerechten op de kaart. Voor een Thais restaurant is het niet duur. Het proberen waard!
Goed 2012-02-06 door ildi
Den Strooper
Gisteren pannenkoeken gegeten. Slechte bediening, was drinken vergeten. Pannenkoeken werden niet tegelijk geserveerd. Kwaliteit redelijk. Het was er erg koud binnen en tochtig. Ook het afrekenen verliep niet goed. Er waren meer mensen ontevreden.Interieur zwaar verwaarloosd. Ik ken betere pannenkoekenrestaurants. Deze slaan we voortaan over.
Matig 2012-02-06 door magnolia
Zilli, Cafe, Trattoria en Bar
Afgelopen zaterdag weer eens bij Zilli aangeschoven. Het is te merken dat ze een nieuwe keuken-brigade hebben. We hebben met z'n vieren overtreffelijk gegeten! De kaart is wat luxer en de smaken verfijnder. Genoten met een hoofdletter G! Dank hiervoor!
Uitstekend 2012-02-06 door Henrietta
De Palantijn
Zeer klantonvriendelijke ervaring. Mijn man en ik zijn vegetarisch en vroegen aan de ober of het mogelijk was een portie kaassouffleetjes te bestellen (ipv portie vlees met 1 kaassouffleetje). Zijn antwoord:"nee, want dan wil iedereen alleen kaassouffleetjes en blijven wij met het vlees zitten". Later bestelde we een 2e glas wijn bij onze overgebleven portie kaas, wat niet kon omdat...
Goed 2012-02-06 door dorsman
De Palantijn
Erg klantonvriendelijke ervaring. Doordat mijn man en ik vegetarisch zijn, vroegen we aan de ober of het mogelijk was een portie kaassoufleetjes te bestellen, ipv de gemengde portie (vlees met 1 kaassoufleetje). Zijn reactie was: "'nee, want dan wil iedereen alleen kaassoufleetjes en blijven wij ermee zitten". Later bestelde we een 2e glas wijn bij onze overgebleven halve portie kaas....
Slecht 2012-02-06 door dorsman