Nieuwe recensies in Apeldoorn
Don Quichotte Eten & Drinken
De dag na hemelvaartdag logeerden we in Garderen. Via Iens kwamen we (mijn man en ik) in dit restaurant terecht. De vele lovende recensies zijn niet overdreven. Het welkom was warm, de sfeer was gezellig. Druk, maar niet té. Ruime keus, lekkere gerechten. We namen een glaasje witte wijn, de huiswijn, die bijzonder smakelijk was. De wijn was € 3,50 per glas. Hier oor hadden we een echt lekkere wijn en niet zomaar een huiswijntje.
Ook de rode wijn die we bij het hoofdgerecht kozen (Monte Ducay, Reserva Cariñena 2008 was erg lekker. Een karafje van een halve liter voor € 12,50.
Vooraf kozen we de soep van de dag, aspergesoep. Echt lekkere verse soep, geen blik of pakje. Vervolgens hadden we de lamshaasjes. Gerserveerd met bietjes, sla en gebakken aardappeltjes. De lamshaasjes waren heerlijk mals en de bijpassende gerechten lieten zich ook goed smaken. Voor een dessert haden we geen plek meer, dus namen we een kopje koffie na. Totale rekening € 75.
Kortom een plezierig restaurant, erg vriendelijke bediening, attent.
Als we weer in de buurt zijn komen we hier zeker terug.
Sizzles Restaurant
Gezellig restaurant waar lekker gegeten kan worden. Bediening doet goed haar best en is erg vriendelijk. Voor wat wij gewend zijn van dit niveau is het eten goed, maar niet super bijzonder. Eén nadeel was dat wij lastig konden parkeren, na even zoeken dan eindelijk een plekje gevonden.
Gegeten op: 20 maart 2013.Fijn
Inmiddels 2 weken geleden hier gegeten op aanraden van een kennis. Fantastisch fruits de mer. Wat een feest om te dineren.Service is prima en de wijn was geweldig. Jammer dat ik niet in de buurt woon anders zou ik hier vaker eten. Aanrader!
Gegeten op: 8 mei 2013.De Bon Vivant
Wij hebben hier afgelopen zaterdag heerlijk gegeten. Mijn maan heeft het menu genomen. Dat was met een heerlijk wildstoofpotje. Mijn dochter en ik hadden Carpaccio vooraf. De Carpaccio was gelukkig niet steenkoud maar precies op de goede temperatuur. Als hoofdgerecht hadden we ossehaaspuntjes. Die waren heel erg mals. Wij vinden het een voordeel dat je de garnituur los moet bijbestellen. Wij eten daar niet zoveel van en dan wordt het allemaal maar weggegooid en dat vInd ik zonde. Ik had een grand dessert na en dat was een plaatje om te zien en erg lekker.
Het personeel is bijzonder vriendelijk. Je wordt netjes begroet als je binnen komt en als je weer weggaat. We wilde eerst buiten nog wat drinken. De serveerster had door dat we het wat fris vonden (ondanks de terrasverwarming) en ging gelijk plaids voor ons pakken. Aan tafel wordt je ook netjes geholpen. Ze weten precies wie wat besteld heeft en zetten het ook gelijk bij de goede persoon.
Het is jammer dat we daar niet in de buurt wonen anders kwamen we hier vaker. Nu helaas maar een paar keer per jaar. We hebben alweer voor de volgende keer gereserveerd. We hebben het er dan graag voor over om anderhalf uur heen en anderhalf uur terug te rijden. Want we hebben dan weer een heerlijk avondje uit gehad.
La Niche
Wij hebben hier op 1ste pinksterdag gegeten. We hadden een bon van etentjeveilen voor een 6 gangen amusemenu. Deze was erg lekker. Na afloop een kopje koffie met eigen gemaakte chocolade is zeker een aanrader!. Wij komen binnenkort terug!
Gegeten op: 19 mei 2013.Pardoes
Waren lang weekend Apeldoorn en hebben zeer tot tevredenheid gegeten bij Pardoes. 3 dagen dus 3 verschillende gerechten. Iedereen heeft natuurlijk eigen mening, zo ook wij, maar kunnen niets anders zeggen dat wij gewoon heerlijk hebben gegeten,alles was goed en heet,want bij andere rastaurants is het ook wel eens anders.Zeer plezierige bediening en ook zeer redelijk geprijsd.Mochten wij nogeens Apeldoorn doen dan weten wij wel waar wij gaan eten.
Gegeten op: 17 mei 2013.Opa '90
Eten is goed, maar het is meer een afhaalrestaurantje. Simpele tafels en stoelen. Als ik in de buurt ben zal ik wel weer een pizzaatje bestellen
Gegeten op: 13 april 2013.De Smoezer
Onze ervaringen met de Smoezer zijn uitstekend. Ze zijn niet goedkoop, maar dat de kwaliteit is prima. De carpaccio, biefstuk en de spareribs zijn aanraders!. Ook het idee met het verkeerslicht om te kijken hoe druk het is, is een geniaal idee
Gegeten op: 9 januari 2013.Ramblas
Bij Ramblas komen wij regelmatig. Je kan zoveel bestellen als je wilt en het eten is heerlijk. De kruiden op de vleesgerechten zal iets minder mogen, maar dat mag de eetpret niet drukken. Wij komen hier graag en reserveren van tevoren is verstandig.
Gegeten op: 12 maart 2013.Van der Valk Hotel De Cantharel
Het life-cooking buffet is een aanrader. Heel veel verschillende gerechten en alles van goede kwaliteit. De bediening is attent en vriendelijk. Het restaurant heeft nieuwe banken en stoelen. Zo op het oog erg mooi en comfortabel, maar om te tafelen, zijn de banken toch minder geschikt. Je kan niet goed aanschuiven en de losse fauteuils zijn te laag, ten opzichte van de tafels.
Het enige minpuntje.