Restaurants in Apeldoorn - Brasserie

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

€22,-

€27,-

Martins Brasserie

Paslaan 5

Apeldoorn

Apeldoorn biedt 125 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Italiaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Apeldoorn? De populaire restaurants in deze maand zijn Twenty2, Spicebrush de Proeverij en Sizzles Restaurant.

Video van een restaurant in en om Apeldoorn

Restaurant video van Gevoel

Recente meningen van restaurants in Apeldoorn

Ste. Maxime

Eerlijk eten voor een zeer schappelijke prijs. Bevlogenheid en passie, daar draait het om bij Ste Maxime. Gauw gaan eten!

Uitstekend 2012-02-09 door monique5

De Bon Vivant

De Bon Vivant is zeker een aanrader om eens te gaan eten. Ideaal gelegen ( centrum en vanaf de snelweg), smaakvol eten en een goede bediening die ons een bijpassende wijn adviseerde. Tot snel!

Uitstekend 2012-02-08 door CdeWit

Grandcafé De Notaris

Een aantal keren gegeten bij Grandcafé de Notaris. Het eten ging wel maar het vervelende was dat wij allebei de keren om kwart voor acht (ook op een zaterdagavond!!!) te horen kregen dat dit de laatste ronde was: de tent ging sluiten. Geen gasten meer en dan zegt de baas: zet de resterende gasten maar op straat en sluit de...

Matig 2012-02-07 door Proever5460

Bogart's

Sinds lange tijd weer geprobeerd en zeker weer de moeite waard. Lekker visrolletje vooraf en een rumpsteak (heerlijk mals en precies goed gebakken) als hoofdgerecht. Na een lekker calvadoskaasje met flinterdunne plakjes kletzenbrood. Mijn tafelgenoot had ook het visrolletje, mooi aangebakken en nog rauw van binnen, een soort sushi effect. Als hoofgerecht een heerlijke eendenbout met een volle jus...

Uitstekend 2012-02-07 door reuz

Twenty2

Nu 2 keer gegeten, en vaker geweest om gewoon wat te drinken in de lounge. Bediening is zeer goed en heel vriendelijk! De gerechten waren heerlijk en mooi opgedient. Er hangt ook altijd een leuke sfeer. Ik kom zeker weer snel een keer terug.

Uitstekend 2012-02-07 door Arendvdw