Restaurants in Anloo
De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Anloo. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar
op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Anloo. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!
Anloo
Anloo biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Tearoom
Zoek je een veel bekeken restaurant in Anloo? De populaire restaurants in deze maand zijn Koningsherberg Anloo, Theeschenkerij Homanshof en Popken-Hollander.
“De lekkerste eetcafĂ©s van Anloo”
- Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p.
Recente meningen van restaurants in Anloo
Koningsherberg Anloo
Kreeg toch echt de schrik van mijn leven toen ik een kopje tomatensoep bestelde..........poeder aangelengd met water waar ze nog eens 6euro voor vroegen. Aan tafel waren ze vergeten vliegenmeppers neer te leggen, want dat is een slecht teken aan de wand! Interieur "outbollig"slecht onderhouden.........een totale aanfluiting. Dit restaurant snel voorbij rijden en nooit meer terugkomen is mijn advies.
Slecht 2009-10-16 door Don