Anderen

Anderen biedt 2 restaurants.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Anderen”

Video van een restaurant in en om Anderen

Restaurant video van Ono

Recente meningen van restaurants in Anderen

Auberge Saint Hubert

Erg teleurstellend,slechts een menu beschikbaar, hebben de eigenaren wel een horeca achtergrond,het geheel deed ons daaraan ernstig twijfelen.honderd euro voor twee (kennelijk hotelgasten) menuutjes een een fles redelijke wijn is geen reden om nog eens terug te gaan. Het laatdunkende oordeel over het eten bij de buren/collega's deed voor ons de deur dicht.

Matig 2011-11-15 door josenpiet

Het Heinenhoes

We aten hier met drie personen op eerste Pinksterdag 2011. We kozen voor het driegangenverrassingsmenu. Men kookt er met uitsluitend verse ingrediënten, ook uit de streek, dus we waren benieuwd. Als eerste kregen we een smakelijk hapje van meloen met ham. In de verste verte niet de klassieker, maar buitengewoon smeuïg en verrassend aromatisch. Licht verteerbaar ook. Dat bood ruimte...

Goed 2011-06-21 door Pecaro

Auberge Saint Hubert

De meningen op deze site komen overeen met onze ervaring gisteravond. Verrassend lekker gegeten, alles kakel- en seizoenvers. Daardoor wellicht een wat kleinere kaart maar de kwaliteit maakt dat meer dan goed. Alles begeleidt door prima wijnen. De ontvangst, bediening en interieur maakten het tot een geweldige avond. Wij raden het aan.

Uitstekend 2011-05-15 door frankannet

Auberge Saint Hubert

Uitstekend gegeten, mooi restaurant, goede bediening met interessante uitleg over gerechten en streek. Verrassingsmenu is een fijne verrassing

Uitstekend 2009-08-24 door PaulM

Auberge Saint Hubert

Heerlijk gegeten! We gingen naar binnen voor de snoekbaars, maar deze was vervangen door een pieterman. Wij moesten ons aan een budget houden, anders hadden we zeker ook een toetje genomen. Vriendelijke bediening en mooi, smaakvol ingericht. De gemiddelde leeftijd van de gasten werd door ons (30ers) drastisch naar beneden gehaald en dat is dan ook de enige reden waarom...

Goed 2007-02-19 door Proever43967