Aanbiedingen
Hoofddorp (58)
Ilpendam (1)
Meer...33 niet getoond
Amsterdam
Amsterdam biedt 2206 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Italiaans en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Amsterdam? De populaire restaurants in deze maand zijn Boca's, Restaurant Jaspers en Fraîche.
“Lekker eten in Amsterdam”
- 1. Le Restaurant
- 2. Restaurant Jaspers
- 3. Fraîche
- 4. Ciel Bleu (Okura Hotel)
- 5. Longpura
- 6. Utrechtsedwarstafel
- 7. Olive & Cookie
- 8. Chef's Table
- 9. De Pizzabakkers Overtoom
- 10. Comfort Caffè
- La Passione
korting - kom tussen 17:00 en 18:00 en betaal €24,50 ipv €29,50 voor een 3 gangen menu. - Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50 - De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag.
Recente meningen van restaurants in Amsterdam
Restaurant I-grec
Een stijlvol en fijn restaurant, je waant je hier gelijk in griekenland. Met deze winter heb je het bij Ygrec zeker niet koud. De live muziek op zaterdag is dan ook een hele leuke ervaring. Je proef hier dat het eten bereid wordt met griekse liefde. De bediening is spontaan en vrolijk en erg leuk met kinderen er is ook...
Uitstekend 2012-02-09 door Marikaa
Magnolia
laatst gegeten bij magnolia. Echt super lekker! Heerlijke pure gerechten. Wanneer je vis eet, proef je ook vis. De verhoudingen zijn precies goed. Ook de opmaak is elke keer een verrassing. Wij komen zeker terug!
Uitstekend 2012-02-09 door marinas
Restaurant Di Sale
In dit restaurant is de sfeer uitstekend en het eten is ook nog eens zalig. Ook goed te bereiken met het openbaarvervoer. Ik raad het iedereen aan!
Uitstekend 2012-02-09 door djansen
Cafe restaurant Hesp
Mijn favoriete (eet-)cafe. Woon om de hoek van de Weesperzijde en kom hier graag borrelen. Veel verschillende soorten goede wijn (geschonken in fijne grote wijnglazen) en speciaalbieren. Erbij brood van het Vlaamsch broodhuys met zefgemaakte aioli! Lekker! De biologische hamburger, Thai beef salad en sate van kippedij zijn ook heerlijk. Simpele eetcafe gerechten maar wel alles van goede kwaliteit! In...
Goed 2012-02-09 door annemarie
Metropolitan Deli
Ik vind Metropolitan een erg leuke winkel. Kees Raat de eigenaar is de laatste tijd steeds meer op TV en ik zag dat ze tegenwoordige zelf chocolade maken. Ik was benieuwd en ben er dus heen gegaan. Heb goede uitleg gehad over het proces en de chocolade geproefd waarbij de cacao boon helemaal uit Cuba kwam. Erg lekker en puur...
Uitstekend 2012-02-09 door Skylarr