Fondue & Fondue

Gemiddelde menuprijs: €16.50
Huiswijn per fles: €15.00
Huiswijn per glas: €3.00
Betalen:
Kenmerken: Airconditioning, Groepen max. : 26, In het park/bos, Kinderfeestjes mogelijk, Magnetron aanwezig voor potjes, Stoep, Terras, Buiten spelen in het zicht, Speeltuin < 25 meter, Zakelijk, Hip/trendy, Rustig praten, Romantisch, Meekijken in de keuken toegestaan, Rolstoel toegankelijk, 24/12, 25/12, 26/12

Share |

Verdeling van de 66 meningen

50%

38%

Beoordelingen van gasten samengevat

‘Altijd gezellig: samen in pannetjes roeren.’ Vandaar dat gasten keer op keer terugkeren voor de ‘beste kaasfondue in town’. Andere toppers zijn de ‘zalig geurende fondue’ met ‘ontzettend mals vlees’ en de ‘erg goede fondue met verse tonijn, zalm en gamba’s in overvloed’. Vraag de ‘zeer hartelijke’, ‘soms wat onoplettende bediening’ vooral om de huisgemaakte chocoladetaart met Bailey’s. Werkelijk, ‘je zult je vingers erbij aflikken’. Te vermijden in dit ‘beetje hippe huiskamertje met klassieke noot’: de tafel achterin, vlak bij de keuken. Van de medewerkers die ‘zich langs deze tafel naar de keuken manoeuvreren’, ‘kun je namelijk onrustig worden’.

Ook restaurants beoordelen? Meld je aan als proever op iens.nl!

Restaurant Foto's

Dit zeggen de gasten over Fondue & Fondue

korna
Uitstekend 27-08-2010
0 0
Leuk restaurant! Wat daar aan bijdraagde was het bijzonder vriendelijke en behulpzame personeel. De groenten bij de groentenfondue waren vers en de kaas smaakvol. Ik heb erg genoten van de wijn waar ook voldoende keuze in was. Al met al een prima en gezellige ervaring.
ajeka
Goed 25-07-2010
0 1
De bediening was heel erg aardig. Ze wisten nog wie wij waren terwijl we voor de 2e keer kwamen. Vorige keer namen we de gamba's en eenpersoons fondue voor mij( uitzondering gemaakt) Beide was heerlijk. Geen 3 of 4 maar ruim 6 enorme gamba's en de vlees fondue was ruim voldoende voor een persoon. de wijn! Lekker! Vond vis fondue toch wat lastiger, het gaar worden duurde lang omdat
Rinse_terstal
Uitstekend 20-07-2010
0 0
Top! Hier hebben ze het begrepen. Een sfeervol, warm restaurantje (en dat zie je al als je aan komt rijden). Gastvrije ontvangst. Perfecte bediening die duidelijk enthousiast is over hun 'winkeltje'. We kregen eerst brood met een lekkere frisse tapenade geserveerd, daarna hadden we een heerlijke kaasfondue met verse groenten en knapperig brood en een chocofondue met fruit.Alles bijzonder lekker moet ik zeggen voor een zeer schappelijke prijs
Liza.Stok
Goed 23-06-2010
0 0
Ik moet zeggen dat naast de kaas fondue, die het in de winter goed doet, ik de vis fondue zeker kan aanbevelen in de zomer! Wat lichter op de maag! Alhoewel de chocolade fondue nadien de rest weer opvult... HEERLIJK
oudwesteo
Goed 13-05-2010
0 0
Porties groot genoeg ,simpel doch knus ingericht alleen alle tafeltjes wel erg dicht op elkaar....daarnaast is de afzuiging ook niet je van het! bij drukte beslaan de ramen en komt er een melee van geuren vrij vis,vlees en in mindere mate kaas waardoor het allemaal (als je er op let) ook een ergernis kan zijn. prijs-kwaliteitverhouding dik in orde hier.

NB Bekijk alle meningen van Fondue & Fondue bij het Meningen tabje.

Beoordeel Fondue & Fondue zelf!

Je mening dient te gaan over Fondue & Fondue. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend