Weet waar je eet!

Geopend (of niet?)

Restaurant gegevens

Keuken : Internationaal
Betalen :
Kenmerken : Airconditioning, Bar, Ontbijt, Kind vriendelijk, Kindermenu, Entertainment, Groepen max. : 12, Lunch, Stoep, Terras, Solo
Keuken open : 18.00-23.00

23%

14%

22%

21-10-2004
Proever20162 - Werkelijk prachtige inrichting en lekker eten, maar ik vind de prijzen nogal aan de hoge kant. Tevens zou wat professioneler personeel geen overbodige luxe zijn... Maar op zich prima tent!
21-07-2004
Proever4057 - Wat een tegenvaller! De uitgebreide broodjeskaart is teruggebracht naar een minimale, saaie lunchkaart.. Waar het vroeger nog redelijk vol zat, lijkt nu de grote ruimte nog leger wegens het gebrek aan gasten. Vraag me af hoe lang dit restaurant nog
08-03-2004
Proever15768 - Ik heb de brunch van de zondag met LIVE muziek ervaren:Het decor is heel erg mooi en vergoedt veel maar het bedienend personeel is schrikbarend slecht. Uitleg over brunch wordt niet gegeven,je dient er zelf achter te komen dat het
09-12-2003
Proever10022 - De Engel bevindt zich in een mooie ruimte van een oude kerk. Helaas zijn voor de aankleding te veel beelden, prullaria en kroonluchters gebruikt. De ruimte komt zo niet tot z’n recht en straalt onrust uit. Ook op andere vlakken
26-11-2003
brains4u - Mooi decor. Groot en ruim. Heerlijk gegeten. Een aanrader. Vooral de rauwe tonijn vooraf was erg lekker.
Blader door alle meningen
2 3 4 5 .. 20 Eerder
Beoordeel zelf!

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend Beoordeling:

Je mening dient te gaan over het restaurant. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Over IENS - Magazine - Proef mee! - Contact - Adverteren - Vacature - Gadgets - Disclaimer